Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lesz ha soha nem találkozom...

Mi lesz ha soha nem találkozom az igazival? 21/L

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 22:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igazi nincs,maximum olyan,akire x idő után azt mondod,hogy igen,nekem Ő a megfelelő.Persze ez csak lehetséges,nem mindig van így.Amíg lehet,próbálni kell hozzád való társat találni.Nem mindenkinek sikerül persze.
2014. dec. 9. 22:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Boldogan élsz, míg meg nem halsz.
2014. dec. 9. 22:08
 13/20 anonim válasza:

Egyszer mindenkit utolér a szerelem, olyan nincs hogy "soha" :)

Még én sem találtam meg az igazit, de tudom hogy egyszer úgyis eljön majd az idő mikor egymásra találunk.

2014. dec. 9. 22:13
 14/20 anonim válasza:
Nincs olyan hogy igazi. Majd jön valaki akit te úgy ítélsz meg, hogy a jó tulajdonságai miatt a rossz tulajdonságait is el fogod tűrni. Le fogják pontozni a válaszomat de ez van. De ha belegondolsz ez jót jelent! Például sosem érdemes egy másik miatt elválnod egy olyan férfitől akitől gyereked van. Nem fogod a nem létező tökéletes boldogságot hajszolni, meg egyéb illúziókat. Jó buli lehet az élet így is hidd el! Persze ha STABIL családot akarsz akkor túlságosan ne "éljed ki" magadat, mert akkor nem tudsz majd egy pasinál leragadni. (27/ffi)
2014. dec. 9. 22:15
 15/20 ASOT ***** válasza:
Ha nem teszünk annak érdekében semmit, hogy történhessen valami akkor nem is fog.
2014. dec. 9. 22:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez jogos! Mit teszel azért, hogy lehessen bárkid is? Vagy várod , hogy egyszer majd hozzá a mikulás?
2014. dec. 9. 22:22
 17/20 anonim ***** válasza:
ne aggódj én se találok olyan lányt,a ki lenyűgözne, többnyire csa a jó seggük nézem és kész, jellemük katasztrófális előre tudom szóba se érdemes velük állni :D
2014. dec. 9. 22:24
 18/20 anonim ***** válasza:
"Amikor este felnézel az égre, és látsz egy hullócsillagot, kívánsz valamit... Ekkor az a csillag több millió fényévre van tőled, és valószínűleg halott, pont mint az álmaid."
2014. dec. 9. 22:28
 19/20 anonim válasza:
14-es vagyok. Igen, sokaknak igaza van, mert ha a "kiélést" nem szexuális irányban valósítod meg, hanem úgy, hogy csiszold a személyiségedet, akkor sokkal inkább találni fogsz valakit aki passzolni fog neked. Ez viszont szocializálódás során lehetséges egyedül! Törődj a barátaiddal, ne használd ki őket, ennek lassan de biztosan, de híre fog menni. Ne posztolj hülye idézeteket facebook-ra, ne sajnáltasd magad nyilvánosan! Tanuld meg kezelni magadat. Azok a csajok, akik azt mondják, hogy olyan pasit keresnek akik tudják őket kezelni, azok csak húsnak tekintik a férfiakat, szexuális eszköznek! Ők csak szexelni akarnak, nem is keresik az igazit! Legyél a magad úrnője.
2014. dec. 9. 22:35
 20/20 Noren1989 ***** válasza:
Majd megalkuszol, csillagom, valószínűleg az igaziról olyan elképzeléseid vannak, amit eddig senki nem teljesített be...
2014. dec. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!