Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találkozom olyan...

Miért nem találkozom olyan férfival, aki felkeltené az érdeklődésemet? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Munkámból adódóan sok ismeretlen emberrel találkozom. Ennek ellenére nem volt még szerencsém olyanhoz, aki a találkozásunk alatt felkeltette volna az érdeklődésemet. Persze nem azt várom, hogy néhány perc alatt megismerjem és beleszeressek, de azt nagyon hiányolom, hogy egy olyan férfi lépjen be egyszer az iroda ajtaján, akit ha megpillantok, azt gondoljam, hogy hmmmmm. És itt nem kizárólag a külsőre gondolok, hanem találjam szimpatikusnak is (legyen olyan kisugárzása, modora, ami nekem imponál).

Filmekben olyan sokszor tetszik meg 1-1 színész, vagy az általa játszott karakter, de a való életben jó ideje nem találkoztam olyannal, aki IGAZÁN megtetszett volna.

Felesleges megkérdezni, hogy "miért, te talán jobban nézel ki?!", mert teljesen irreleváns az, hogy nekem milyen a külsőm.

2014. szept. 8. 21:27
 1/10 RRR ***** válasza:

még keresi a fehér lovát a herceged:DDDD

majd meg fogsz, amikor nem is gondolod

2014. szept. 8. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért a filmeken elég sokan dolgoznak, hogy jól nézzen ki az a jelenet. Ha rajtam akkora stáb dolgozna, akkor minden egyes belépőmnél a lábam elé borulnának a nők (legalábbis egy részük). Viszont nem dolgozik rajtam ilyen stáb.
2014. szept. 8. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát biztosan nem jártam még arra, ahol dolgozol. Nem vagyok jóképű, de sokat jártam olyan helyekre is vidáman, mint az APEH, mert mindig mindenki megszeretett.
2014. szept. 8. 21:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja, nem multinál dolgozom. Kis vállalkozásunk van, szóval nem napi 100 embert szolgálok ki, de úgy 5-6 új arcot látok minden nap.
2014. szept. 8. 21:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Áruld már el, kedves 5ös, hogy az írásom mely része sugallta azt, hogy egy "öntelt,beképzelt énközpontú liba" vagyok? :) Ne rajtam töltsd ki a csalódottságodat, amiért kutyának sem kellesz...
2014. szept. 8. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem teljesen elképzelhetetlen a szituáció, szerintem az elvárásaiddal lehet a probléma.
2014. szept. 8. 22:43
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os: mi elképzelhetetlen abban, hogy meglássak akárhol egy olyan férfit, aki már a külsejével is levesz a lábamról és amikor megszólal sem süt róla, hogy egy tirpák? Ha ez irreális, akkor elég silány lehet a férfi-felhozatal (ami egyébként tény...)
2014. szept. 9. 08:49
 8/10 anonim ***** válasza:
istenem...még egy feminista
2014. szept. 9. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem teljesen elképzelhetetlen a szituáció, HOGY NE TALÁLKOZZ EGY ILYEN EMBERREL SEM, szerintem az elvárásaiddal lehet a probléma. Kiegészítettem, hogy egyértelmű legyen :D
2014. szept. 9. 15:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja, így már világos, bocsánat, lehet én vagyok lassú reggelente :) Amúgy persze, simán elképzelhető, hogy irreális elvárásaim vannak. Bár az nem elvárás, inkább ízlés. Vagy nagyon rossz emberekkel találkozom :D
2014. szept. 9. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!