Miért nem találkozom olyan férfival, aki felkeltené az érdeklődésemet? Más is van így ezzel?
Munkámból adódóan sok ismeretlen emberrel találkozom. Ennek ellenére nem volt még szerencsém olyanhoz, aki a találkozásunk alatt felkeltette volna az érdeklődésemet. Persze nem azt várom, hogy néhány perc alatt megismerjem és beleszeressek, de azt nagyon hiányolom, hogy egy olyan férfi lépjen be egyszer az iroda ajtaján, akit ha megpillantok, azt gondoljam, hogy hmmmmm. És itt nem kizárólag a külsőre gondolok, hanem találjam szimpatikusnak is (legyen olyan kisugárzása, modora, ami nekem imponál).
Filmekben olyan sokszor tetszik meg 1-1 színész, vagy az általa játszott karakter, de a való életben jó ideje nem találkoztam olyannal, aki IGAZÁN megtetszett volna.
Felesleges megkérdezni, hogy "miért, te talán jobban nézel ki?!", mert teljesen irreleváns az, hogy nekem milyen a külsőm.
még keresi a fehér lovát a herceged:DDDD
majd meg fogsz, amikor nem is gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!