Ha józanon találkozom lányokkal akkor nem kedvelnek, ha részegen akkor oda vannak értem. Ez az alkoholizmus felé terel. Mit tegyek?
1 éve kezdtem el aktívabban csajozgatni. Előtte elég visszahúzódó voltam, aki még szűz volt és csak párszor csókolózott az életben, de rájöttem ha nem akarok olyan maradni, akkor próbálkozni kell. Szóval 1 éve elkezdtem bulikba járni és ott ismerkedni, plusz elkezdtem nappal, józanon lányokat is megszólítani pl. az utcán. Ebből elég hamar lettek telefonszámok és ezáltal randijaim is lányokkal. Az utóbbi évben 9 lánnyal csókolóztam és ezen belül 3-mal szexeltem is. Viszont van egy gond:
A legelején nagyon izgultam a randik előtt, ezért egy barátom tanácsára minden randi előtt megittam egy-két feles whisky-t. Ráadásul a randikon is mindig olcsó pubokba, bárokba viszem beszélgetni a lányokat, tehát ott is iszunk egy egész estés randi alatt fejenként fél liter bort. A randik elég jól mennek egyébként, persze volt olyan hogy egy lánnyal nem lett semmi, nem is kevés, de mégis csak voltak sikereim, ahogy az előbb írtam.
Viszont rájöttem, hogy a lányok józanon nem kedvelnek. Minden lánnyal, akivel lefeküdtem (1-3 hét randizás után) azt hittem hogy lehet közöttünk valami komolyabb is. Az első szex után úgy éreztem feloldódtak a gátlásaim és már nem ittam semmi alkoholt amikor találkoztunk, de ekkor meg azt kezdtem el észrevenni, hogy a lányoknak nem tetszik a józan énem és kezdik elveszíteni az érdeklődésüket irántam. Tehát az első szex után kb. két héttel (és egyben kb. két héttel azután, hogy már nem ittam semmit ha találkoztunk) mindig látom hogy a lányok már nem érdeklődnek.
Mi legyen most? Azt hiszem hogy alkoholistává kell válnom ahhoz, hogy valaha is szeressenek a lányok és sikeres legyek náluk, mert a józan alapszemélyiségemet nem szeretik.
21/F
Fel is rúgnám azt aki mindig ivászatokra akarna vinni.
"Ráadásul a randikon is mindig olcsó pubokba, bárokba viszem beszélgetni a lányokat"
Ez elég sz@r...
Bocs, de ez hülyeség.
Egyrészről ha már alkohol akkor lehet, hogy egy fröccs és egy energiaital feldob. Nem mintha az energiaitalhoz való hozzászokás sokkal jobb lenne mint az alkoholizálás..
Szerintem keresd meg a különbségeket az ittas és a nem ittas éned között. Valószínűleg lazább, bulisabb, vidámabb, talán kedvesebb is vagy, míg józanul rágörcsölsz, jajj csak az alkohol tud feloldani mentalitást egyből megérzik.
Csajozni meg lehet tanulni, van már rá irodalom, tanfolyam, kell hozzá egy adag önismeret is és ha magabiztos vagy akkor semmi szükség az alkoholra.
Egy idő után az alkoholisták úgyis a "józan alapszemélyiség"ük jegyeit mutatják, úgyhogy hosszú távon ezért sem jó.. és gondolom a későbbiekben utcára sem szeretnél kerülni mert melóhelyről kidobnak, vagy a magánvállalkozásodat szétcseszed.
Ha gyors és könnyű sikert akarsz akkor fogd a poharat, lesz néhány nőd és egy roncs életed. Ha nem sietsz túlzottan akkor meg tegyél bele munkát, erőfeszítést, tanulást, önmagad megismerését és megváltoztatását és lesz sok nőd és jobb életed.
2: Szóval szerinted az lenne a legjobb ha alapból kevesebbet innék? Lehet. Ezután inkább csak kipróbálom minimális alkohollal a randizást. A whiskyt elhagyom és a fél liter bor is lehet kevesebb mindkettőnk részéről.
Tudod csak félek attól hogy nem szeretnek. Régebben nem sok lány szeretetében volt részem, az utóbbi 1 évben meg hirtelen jó sok sikerem lett, amikről korábban nem is álmodtam soha.
1:Nem szar, mert a gyakorlatban te is leszarnád, ha egy neked tetsző férfi ilyen helyre vinne, ahogy a lányok is leszarják.
"Ó nem, ő nem megy kocsmába semmiképpen. Nem szokott." Aztán mondtam neki, hogy jó, akkor ne is találkozzunk. Erre mégis csak azt mondta rendben. Két héttel később lefeküdtünk úgy, hogy 5-ből 4 randinkon beültünk ilyen helyekre és alkoholt is fogyasztottunk.
Kb. 15 lánnyal randiztam az utóbbi 1 évben. Voltak köztük egyetemisták, szakmunkás végzettségűek, gimnazisták, okosak, hülyék, stb. Egyetlen egy sem kifogásolta hogy beültünk valamilyen fenti kinézetű helyre, ahol meghívtam őt és magamat egy-két pohár finom borra.
3: Köszönöm a választ!
Ezután próbálok majd kevesebb alkoholt fogyasztani oldódásképpen. Nem akarok róla teljesen lemondani, hiszen sokat segít az oldódásban tényleg, de egyrészt kevesebbet fogok inni, hogy ne nyomja el az alapszemélyiségem, másrészt meg max. annyit iszok majd mint amennyit a lány is.
Szerintem egy 3-4 óra hosszás randin meginni mondjuk fejenként két pohár bort (összesen kb. 1 üvegnyi mennyiséget) nem olyan nagy dolog továbbra sem, viszont az is igaz hogy eddig túlzásba estem és abból tényleg vissza kell fogni.
Jó, kinek ahogy tetszik. Ezen nem fogunk összeveszni.
Nekem a kocsma olyan hely, ahol van a kínálatban és felszolgálnak sok fajta alkoholt is. Persze kávézó, pub, stb. is lehet a nevük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!