Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk miért nem tudnak...

A fiúk miért nem tudnak rendesen "érinteni"/"fogdosni"? Közben meg szavakban teljesen lerohannak. Rosszul randizna a legtöbb férfi?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi akivel pl. randizni mentem, ismerkedtem ilyen: Beül velem szembe az asztalnál, vagy mindenképpen távolra tőlem. A randikon elképesztően sokat bókolgat, közli szavakkal hogy bejövök neki, stb. Viszont maximum csak az asztalon a kezemet fogja meg, de sokan még azt sem. Aztán a randi végén már meg akar csókolni. Viszont én ilyenkor legtöbbször nem érzem kellemesen magam, hogy egyből megcsókolna, mikor előtte meg szinte hozzám se ért.

Viszont észrevettem, hogy akik jól csinálták (elkezdtem még jobban vonzódni hozzájuk) és később lett is velük jellemzően komolyabb, azok valahogy így randiznak: Beülnek mellém, bőven érintési távolságra. Egész randin egyáltalán nem bókolnak nekem, nem hozzák fel hogy bejövök nekik, stb., csak beszélgetünk normális témákról.

Viszont kb. 1 óra után elkezdenek fogdosni. Először csak megérintik a csípőmet, derekamat, kezemet egy pillanatra. Aztán már néhány másodpercre. Aztán ott is hagyják a kezüket. Átkarolnak. Hátrasimítják a hajam. Megfogják a kezem. Úgy ülnek mellém hogy már összeérnek a szomszédos lábaink teljesen. És mindezeket úgy, hogy tök természetesnek tűnik, mert közben folyamatosan átlagos témákról folyik a beszélgetés és aközben csinálják ezeket teljesen faarccal. Aztán valahogy jön egy olyan pillanat 2-3 óra után hogy elnémulunk, megfagy a levegő, egymásra nézünk és megcsókolnak. Ilyenkor már izgulok és bizsereg a gyomrom hogy megtörténjen. Mindezt úgy, hogy közben két szót nem beszéltünk egymásról, vagy hogy "mennyire bejövök nekik".

Miért nem ilyen a legtöbb fiú? Miért érzem azt hogy a legtöbb férfi nem jó a randizásban és inkább azt csinálja amit először leírtam, nem pedig azt amit most legutóbb?

22/L

2014. dec. 9. 09:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

18:

Csak azért "nem fogom fel", amit írtok, mert szinte az összes srác, akivel randiztam és azokat csinálta nekem, amikre ti azt írjátok hogy a legtöbb lány nem hagyja, azok a srácok a nőknél elég sikeresnek tűntek. Sőt konkrétan összességében ők tűntek a nőknél legsikeresebbeknek. Sok olyan sráccal randiztam akiket ismertem már korábbról, akár csak látásból vagy hallomásból + láttam rajtuk hogy egy randin ki mennyire ideges pl. vagy mennyire tűnik olyannak, aki tudja mit csinál.

16:

Olvastad már mikor azt mondtam hogy nagyon sok lányt kérdeztem már erről, mert kíváncsi voltam és ők is inkább az intimitást hiányolták a randikból? Nem azért gondolom hogy a legtöbb lány olyan mint én, mert csak, hanem mert a legtöbb lánytól azt hallottam.

19:

Ugyanarról beszélünk, ugyanazt szeretjük. Én is azt mondom, hogy ne ölelgessen. Meg ne szakadjon meg a beszéd attól, hogy hozzámér. Ne látványosan érjen hozzám, hanem észrevétlenül, miközben beszélgetünk mintha mi sem történne éppen. Lehet korábban rosszul fejeztem ki magam, de kb. ugyanazt mondjuk mindketten.

20:

Még sosem lett semmi olyan fiú és köztem, aki nem mert megcsókolni az első randi végéig.

2014. dec. 9. 12:02
 22/26 anonim ***** válasza:
Még nem nagyon volt konkrétan randevúm, és nem is vagyok az a nyomulós fajta. Általában betartom a három lépés távolságot a lányokkal, nem rohannám le őket azonnal fogdosással, tapizással, csókokkal, meg tudom is én mikkel. Ez nekem teljesen idegen, hogy egy addig ismeretlen lányhoz hozzányúljak, illetve pontosabban nem is nekem idegen, hanem a lányról feltételezem, hogy neki nem tetszik. Sokszor csodálkozok azon, hogy akik először találkoznak, hogy tudnak egyből ilyeneket csinálni. Nekem nem megy. Rendkívül kimért vagyok ebből a szempontból. Beszélgetni szívesen beszélgetek akármelyik lánnyal bárhol, de hogy okkal-ok nélkül tapizzam, simogassam őket, hát... Mindig olyan érzésem támad, hogy tuti valami perverz betegnek gondolnának, így inkább marad a három lépés távolság, és mindenki békében marad.
2014. dec. 9. 12:06
 23/26 anonim ***** válasza:

20-as vagyok, és akármit mondasz, én a tapasztalataimat fogom ezután is követni.

Biztos van olyan lány mint te, aki úgy gondolkodik, de igazából nekem se tesz jót, ha úgy ölelegetek valakit hogy fogalmam sincs kicsoda, meg neki se.

Tételezzük fel hogy holnap randizunk, semmi nem történik kész, másnap már nem is látjuk egymást, nem veszítünk semmit, mivel nem illünk össze.

Ettől nem dől össze a világ hogy 10 csajból 1 vagy maximum 2 intenzív közeledést akar... most ilyet meg megkérdezni se fogok, hogy: "preferálod a csókot, vagy pofánvágsz, esetleg elküldesz a francba?".

Egyébként én is úgy kezdtem, hogy nyomultam mint egy állat, de nem kifizetődő. Néha bejön de nagyon nagyon ritka.

2014. dec. 9. 12:10
 24/26 anonim ***** válasza:

És azt elfelejtettem hogy te a férfiakat szapulod hogy "rosszul randizna a legtöbb férfi?"

Közben pedig nem veszed figyelembe, hogy a legtöbb lány nem olyan mint "te".

Vagyis nem a legtöbb férfi randizik rosszul, csak inkább a "legtöbb férfi" úgy randizik mint ahogy a "legtöbb csaj" szeretné.

2014. dec. 9. 12:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Győzködj csak minket. Jobb ha feladod.
2014. dec. 9. 14:35
 26/26 anonim ***** válasza:
Én így randizok, ahogy leírtad. Soha nem mondom egy lánynak, mennyire odavagyok érte, meg mennyire bejön, de azért éreztetem vele.
2014. dec. 19. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!