A fiúk miért nem tudnak rendesen "érinteni"/"fogdosni"? Közben meg szavakban teljesen lerohannak. Rosszul randizna a legtöbb férfi?
A legtöbb férfi akivel pl. randizni mentem, ismerkedtem ilyen: Beül velem szembe az asztalnál, vagy mindenképpen távolra tőlem. A randikon elképesztően sokat bókolgat, közli szavakkal hogy bejövök neki, stb. Viszont maximum csak az asztalon a kezemet fogja meg, de sokan még azt sem. Aztán a randi végén már meg akar csókolni. Viszont én ilyenkor legtöbbször nem érzem kellemesen magam, hogy egyből megcsókolna, mikor előtte meg szinte hozzám se ért.
Viszont észrevettem, hogy akik jól csinálták (elkezdtem még jobban vonzódni hozzájuk) és később lett is velük jellemzően komolyabb, azok valahogy így randiznak: Beülnek mellém, bőven érintési távolságra. Egész randin egyáltalán nem bókolnak nekem, nem hozzák fel hogy bejövök nekik, stb., csak beszélgetünk normális témákról.
Viszont kb. 1 óra után elkezdenek fogdosni. Először csak megérintik a csípőmet, derekamat, kezemet egy pillanatra. Aztán már néhány másodpercre. Aztán ott is hagyják a kezüket. Átkarolnak. Hátrasimítják a hajam. Megfogják a kezem. Úgy ülnek mellém hogy már összeérnek a szomszédos lábaink teljesen. És mindezeket úgy, hogy tök természetesnek tűnik, mert közben folyamatosan átlagos témákról folyik a beszélgetés és aközben csinálják ezeket teljesen faarccal. Aztán valahogy jön egy olyan pillanat 2-3 óra után hogy elnémulunk, megfagy a levegő, egymásra nézünk és megcsókolnak. Ilyenkor már izgulok és bizsereg a gyomrom hogy megtörténjen. Mindezt úgy, hogy közben két szót nem beszéltünk egymásról, vagy hogy "mennyire bejövök nekik".
Miért nem ilyen a legtöbb fiú? Miért érzem azt hogy a legtöbb férfi nem jó a randizásban és inkább azt csinálja amit először leírtam, nem pedig azt amit most legutóbb?
22/L
10:
Tényleg sok van. Randiztam már vagy 30 férfivel biztos az életben. (De csak a töredékükkel lett valami aztán.)
Miért ne randizhatnának rosszul? Nem csak azt tudom hogy én mit szeretek, hanem nagyon sok lánnyal is beszéltem már erről és a legtöbben ebben egyfélék vagyunk. A nők (és a férfiak is) ilyen dolgokban jórészt azért hasonlóan működnek.
9:
De sok lánnyal beszéltem és a legtöbben ebben hasonlóan gondolkozunk.
" Ennyi erovel en meg azt kerdezhetnem hogy miert nem jönnek oda hozzam a lanyok pedig en azt szeretem. "
Mert a fiúk dolga a kezdeményezés. Aki fiú nem bátor és nem mer kezdeményezni, az nem talál barátnőt.
8:
Kösz a választ, jó hasznos volt. Csak érted mit mondok. Egy randin azért vagyok valakivel, mert tetszik és lehet még vele bármi. Ez fordítva is igaz gondolom. Aztán látom hogy csak bókolni tud a legtöbb férfi az asztal másik oldaláról, miközben semmit nem csinál az intimitásért. És ez nem olyan dolog, hogy mondhatnám neki hogy viselkedjen így. Hiszen ha nem magától jön, természetesen ott már gond van. Ez olyan, mintha mondanám valakinek hogy viselkedjen az alap személyiségétől eltérően.
7:
Köszönöm!
12:
Értem csak én tudod hogy állok hozzá? Hogyha már randizom vele, az maga a jele annak, hogy kölcsönös a szimpátia. Ha elmegyek vele egy randira, az jelenti azt, hogy akarhatok tőle valamit és onnantól már csak rajta múlik, hogy mi lesz köztünk.
Csak tényleg ezt nem értem. Amiket te leírtál, hogy "a lány mutassa ki hogy érdeklődik és kölcsönös a szimpátia", az már akkor biztossá válik, amikor a lány egyáltalán felbukkan a randin.
Ha nem lenne kölcsönös a szimpátia, akkor nem is mondanék igent a randira.
Én meg úgy gondolom hogy nem a fiú dolga a kezdemenyezes. Sok haverom szinten es mindegyikunknek van nője. Ebből az jön le hogy te gondolod rosszul :)
Attól eltekintve hogy ezt nem lehet rosszul csinalni.
Ezek a fiuk felenkek voltak csak ugye tipikus nő vagy aki ezt keptelen toleralni es mindenből a legjobbat várja el.
Sajnos ezért "Viszont kb. 1 óra után elkezdenek fogdosni. Először csak megérintik a csípőmet, derekamat, kezemet egy pillanatra. Aztán már néhány másodpercre. Aztán ott is hagyják a kezüket. Átkarolnak. Hátrasimítják a hajam. Megfogják a kezem. Úgy ülnek mellém hogy már összeérnek a szomszédos lábaink teljesen." a legtöbb lány elküldene minket a pics**ába!
Te így gondolkozol! Okés. Te vagy az aki más mint az átlag! Belőled van kevesebb. A legtöbben nem merik ezt megtenni mert a csaj kiveri a hisztit.
Ha ilyet akarsz akkor add tudtára a pasinak.
"Értem csak én tudod hogy állok hozzá? Hogyha már randizom vele, az maga a jele annak, hogy kölcsönös a szimpátia. Ha elmegyek vele egy randira, az jelenti azt, hogy akarhatok tőle valamit és onnantól már csak rajta múlik, hogy mi lesz köztünk. "----> nálad igen nálad lehet, hogy így van, de a legtöbb lánynál ez egy szipla randi, hogy megnézze magának milyen is a fiú valójában!
ÉRtsd meg, hogy a többség nem ilyen! És a pasik többsége nem ezt tapasztalja.
Én meg a kettő köztit szeretem. Ha túl sokat bókol az nyálas, meg sztem nem is őszinte, ha egy órás ismeretség után tapenol, akkor meg komolytalan, csak dugni akar.
Beszélgessünk sokféléről, végül nem baj ha hozzámér, de attól ne szakadjon meg a beszéd, meg ne is ölelgessen, mert ennyi idő után azt sem találom őszintének. Vagyis nagyon kevés az esélye annak hogy úgy érezzem. Randi után viszont igénylem hogy miközben kísér, megfogja a kezem, vagy belém karoljon.
N25+
Első randin nekem a tapasztalataim azt mutatják, ha elkezdem ölelgetni meg ilyenek, akkor én vagyok a legnagyobb ördög, aki csak dugni akar.
Első randin még csók se nagyon preferálódik, hanem puszi, és a kézfogás maximum. Ahhoz hogy átkarolhassam az utcán legalább 1-2 randi kell előtte. Különben ő érzi magát rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!