A fiúk miért nem tudnak rendesen "érinteni"/"fogdosni"? Közben meg szavakban teljesen lerohannak. Rosszul randizna a legtöbb férfi?
A legtöbb férfi akivel pl. randizni mentem, ismerkedtem ilyen: Beül velem szembe az asztalnál, vagy mindenképpen távolra tőlem. A randikon elképesztően sokat bókolgat, közli szavakkal hogy bejövök neki, stb. Viszont maximum csak az asztalon a kezemet fogja meg, de sokan még azt sem. Aztán a randi végén már meg akar csókolni. Viszont én ilyenkor legtöbbször nem érzem kellemesen magam, hogy egyből megcsókolna, mikor előtte meg szinte hozzám se ért.
Viszont észrevettem, hogy akik jól csinálták (elkezdtem még jobban vonzódni hozzájuk) és később lett is velük jellemzően komolyabb, azok valahogy így randiznak: Beülnek mellém, bőven érintési távolságra. Egész randin egyáltalán nem bókolnak nekem, nem hozzák fel hogy bejövök nekik, stb., csak beszélgetünk normális témákról.
Viszont kb. 1 óra után elkezdenek fogdosni. Először csak megérintik a csípőmet, derekamat, kezemet egy pillanatra. Aztán már néhány másodpercre. Aztán ott is hagyják a kezüket. Átkarolnak. Hátrasimítják a hajam. Megfogják a kezem. Úgy ülnek mellém hogy már összeérnek a szomszédos lábaink teljesen. És mindezeket úgy, hogy tök természetesnek tűnik, mert közben folyamatosan átlagos témákról folyik a beszélgetés és aközben csinálják ezeket teljesen faarccal. Aztán valahogy jön egy olyan pillanat 2-3 óra után hogy elnémulunk, megfagy a levegő, egymásra nézünk és megcsókolnak. Ilyenkor már izgulok és bizsereg a gyomrom hogy megtörténjen. Mindezt úgy, hogy közben két szót nem beszéltünk egymásról, vagy hogy "mennyire bejövök nekik".
Miért nem ilyen a legtöbb fiú? Miért érzem azt hogy a legtöbb férfi nem jó a randizásban és inkább azt csinálja amit először leírtam, nem pedig azt amit most legutóbb?
22/L
szerintem a 2. verzió eléggé nyomulós és sok lányt megriaszt/taszít...
én neten ismerkedtem meg a barátnőmmel 1. találkozón hozzáértem, átöleltem, megcsókoltam.....de 0 ismeretséggel azért nem rohantam volna le ilyenekkel...
és hallottam már olyanokat, hogy valaki pont azért panaszkodott ami neked tetszik, hogy a férfi a randin "letapizta"...szóval mások az igények :) de ha szeretnéd közöld a randi partnereddel neked, hogy a legjobb, vagy ülj te mellé...nem mindenki akar ajtóstul rontani a házba :)
Kösz az eddigi válaszokat! Jöhetnek még.
1:
Szóval sok olyan lány van, aki azt szereti ha egy férfi állandóan bókol neki és ezerszer elmondja hogy mennyire kedveli, mennyire szépnek találja, stb már az első randin? Érdekes, én kb. 1-2 ilyet ismerek a nagyon sok lány barátnőm közül. A legtöbb lánynak szerintem az jön be ami nekem. Nem azért mert magamból indulok ki, mint mindenki, hanem ezt azért mondom, mert nagyon sok lánnyal is beszéltem már erről.
2:
Tapizás? De nem a mellemet fogdossák, nem a lábam közé nyúlnak de még a seggemhez sem. Váll, csípő, kar, ezek a nagy tapizások? Azért én most nem azt írtam, hogy eszetlenül fogdosni kell mindenhol minden lányt, mert azt szeretjük.
Szépen fokozatosan. Kb. 1 óráig hozzám sem érnek, aztán is csak nagyon lassan, ráadásul mindezt beszélgetés közben, szóval sokszor fel sem tűnik, csak utólag.
Mennyi tapasztalatod van már lányokkal? A gyakorlatban tényleg azt tapasztalod, hogy amit mondok az a legtöbb lányt taszítja?
3:
Miért hogy ne alakulhasson ki semmilyen fizikai intimitás köztünk? Ha meg egymás mellett vagyunk akkor is egymást szoktuk nézni, ha arra gondolsz.
Nem azt mondom, hogy a lányok nagy részének nem jön be, hanem, hogy soknak...
Akikkel nekem volt dolgom azok igazából nem randik voltak, de ők is hasonló közeledést vártak mint te...csak ők még többet akartak...konkrétan szexre mentek...én utálom ha hozzám érnek, csak a barátnőmtől szeretem...nem nagyon szeretem a fizikai kontaktust...puszi, kézfogás ilyenek még beleférnek, de csak úgy random hozzámérjen valaki azt nem szeretem lehet az ismeretlen vagy a legjobb barátom vagy akár a testvérem...én is csak az után közeledtem fizikailag a barátnőmhöz miután kicsit jobban megismerkedtünk személyesen...de ő is pl úgy látta mint te, hogy az elejétől lehetett volna fizikai kontaktus...de több ismerősöm panaszkodott már arról, hogy a fiú a randin "fogdosta"...nem mind a mellét hozta fel, volt aki a derekát mondta...szóval van akinek nem jön be ez a fajta közeledés egy idegentől...persze randi közben kialakulhat az a szimpátia, hogy nem gond, de az elején szerintem jobb óvatosnak lenni...de ha te így szereted hívd fel rá a férfiak figyelmét és akkor te is fogod élvezni a randit...és vagy meghátrál a férfi mert beijed, vagy r1b1nek néz és lepattint, vagy veszi a lapot és happy end lesz...am nem muszáj az első randin eljutni idáig, de ha szeretnéd akkor nyugodtan :)
Ennyi erovel en meg azt kerdezhetnem hogy miert nem jönnek oda hozzam a lanyok pedig en azt szeretem.
Tudod ahany ember annyi szokas. Vakakinek ez tetszik vkinek az. Nem kell itt megmondormbert jatszani,ha kifogtal olyat aki neked tetszik akkor örülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!