Miért van az, hogy egyes fiúk 20-22 évesen is ráhajtanak egy 16 évesre, míg a lányok nem?
Mert egy értelmes 20-éves lánynak komolyabb igényei vannak, amiket egy 16-éves fiúcska nem tud kielégíteni.
23/F
A kor nem mindig számit.
Van,aki 16 évesen már egy érett jo pasi.
A lányok sokkal korábban érnek mint a fiúk. Egy 16-17 éves lány már szinte felnőtt nő(persze nem mind), egy ennyi idős fiú viszont olyan gyerek még(itt is vannak kivételek persze).
16 éves koromban nem tudtam volna megd..gni egy 20-21 éves csajt.
A 21 eves pasi elszorakozik egy feszes,szexehes tinivel.
A 21 eves csajok viszont ferfias,erett pasit es jo szexet akarnak.
Jó, csak ugye van az, hogy a fiúk/férfiak jobban vonzódnak a fiatalabb nőkhöz. (Nem a pedofilságra gondolok, mielőtt bedobná pár hülye).
Ilyen nincs a nőknél?
Biztos van (előző kérdésedre), csak talán nem olyan gyakori.
Mert egy csomó huszonéves srác csak a tárgyat látja a lányban (annyiszor láttam már ilyet munkatársaim körében), a kielégülés lehetőségét, meg azt, hogy milyen szép. Illetve az is hozzátartozik, hogy a lányok korábban érnek, tehát legtöbbször érettebbek, mint az azonos korú fiú ismerőseik.
Viszont ellenpéldaként felhozhatom a szüleimet, anyukám 6 évvel idősebb, mint az apukám. Vagy egyik barátom 17, a barátnője 21, és hihetetlenül aranyos párt alkotnak.
Mert a nők alapvetően az idősebb férfiakhoz, a férfiak meg a fiatalabb nőkhöz vonzódnak. Amiből vannak kivételek, eltérések, de alapvetően igaz. A legtöbb kapcsolatban a férfi az idősebb, a nő a fiatalabb.
8:
De van, pl. sok 35 éves vagy idősebb nő, aki mondjuk elvált, vagy még egyáltalán nem volt képes férjet szerezni, "hirtelen" nyitott lesz a fiatalabb férfiakra is. Én még csak 21 éves vagyok és a következő 5-10 évben mindenképpen szeretnék szexelni 35 évnél idősebb nővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!