Miért baj az (ha baj), hogy 33 évesen a 20-25 éves nők érdekelnek és velük ismerkedem?
A legidősebb nő akivel életemben szexeltem 27 éves volt.
Családot, gyerekeket is inkább szeretnék pl. egy 22 évestől, mint egy 32 évestől.
Ki mondta, hogy ez baj? Egyébként üdv. a klubban :-)
Nekem is teljesen természetes ez, mondjuk nálam 25 éves volt a plafon ami a szexet illeti. Persze ezt nem egy ilyen mesterséges határnak kell elképzelni, nyilván azokra mozdulok akiket úgy látok hogy ebben a korban vannak, mivel ők számomra a vonzóak. Kérdés meddig tehetem meg :-)
32F
"Miért baj az (ha baj)..."
Szóval senki nem is állította egyiket sem?
33 évesen hogy lehet ekkora ökörséget kérdezni? Nem mindegy, hogy mások mit gondolnak erről?
Úgy értem hogy sokaknak baj, pl. kolléganőm is utalt rá aki velem egy korban van, hogy nem érezhetem magam elég jónak a korombeli nőkhöz, meg ilyenek.
1:
Igen, én is valami ilyesmire gondoltam. A fiatal férfiaknak baj a konkurencia miatt, a korombeli nőknek meg baj, mert nem rájuk hajtok. (Meg persze nem csak rólam van szó, hanem hogy sok olyan van még, mint én).
2:
Egy jó barátom 37, 21 éves barátnővel már több mint 1 éve. Szerintem 40-45 éves korodig simán össze lehet jönni 25 körüli nővel.
Valójában minden korosztály számára ez a csoport a legvonzóbb... Nyilván egy 70 éves fószer is szívesebben lenne egy 25 éves csajjal.
Nem tudod elfogadni a korod... Ennyi a magyarázat.
Most ez még nem akkora baj csak később okozhat galibát.
Miért lenne baj? Főleg egy 25 évessel már nem olyan nagy a korkülönbség. De még egy 20 évessel is lehet jó kapcsolatod, ha illetek egymáshoz. A nagyszüleim között is mindkét ágról 10-11 év korkülönbség volt a férjek javára.
Te ilyen vagy.
Itt van a másik oldal, mint pl. a férjem, neki meg inkább mindig a nála kicsit idősebb nők tetszettek.
Egyáltalán nem baj. Ez a nőknek köszönhető, hogy így - földrajzi fogalommal élve - "vetődtek" egymáson a korosztályok. Egy 20-30 közöttinek a tökéletes férfi kell, miközben talán életük lehetőségét szalasztják el. Aztán miután az ötvenedik kan veri át, alázza meg őket - úgy nagyjából 30 évesen -, akkor "gondolkodnak", hogy be kéne érni az átlagos, szerény, művelt srácokkal is.
Csak egy a bibi, 30 évesen már a kutyának sem kelletek, mert...
- ad1: megtanítottátok a normális férfiakat arra, hogy inkább ne kezdeményezzen nálatok, mert csont nélkül vagy farba rúgjátok őket, vagy a barátzónába landolnak,
- ad2: elfonnyadtatok, elsorvadtatok, s egy kiélt rongy, akin a fél város átgázolt 15 éves kora óta. Az ilyen "nők" még vécékefének sem lennének jók, mert teljesen le lettek strapálva.
Persze 30-on túl már az összes létező lehetőségbe veszettül kapaszkodtok, csak a 30-as éveiket élő férfiak inkább a huszonévesek mellett teszik le voksaikat, mert fiatalabbak, kevésbé elhasználtak.
31 éves vagyok és nekem sem kéne egy 30-35 közötti nő, akit (jobb esetben) csak a plébános nem ismer. Sokkal szívesebben érdeklődöm a húszas évei elején járó lányok után, és ez bizony 10 év korkülönbséget jelent a javamra.
Ez annyira hülyeség, hogy a 20-as évek elején járó lányok mindenképp népszerűbbek. Nekem kevesebb sikerem volt a férfiak körében 20 éves korom körül, mint 30 éves korom körül. Konkrétan 28-29 évesen volt a legnagyobb választási lehetőségem, akkor érdeklődtek irántam a legtöbben.
Egyszerűen vannak, akiknek a jóval fiatalabbak tetszenek és vannak, akiknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!