Már nem érdekelnek a lányok. Más is van igy?
A helyzet az hogy még általánosban nagyon bejött az egyik lány osztálytársam. Jártunk is egy ideig.Nagyon jól elvoltunk el szórakozztatuk egymást.Mindig nevettünk.
Majd bejelentette hogy ö inkább a másik osztály társammal járna mert ö jobba bejön neki. Az a másik személy dög unalmas volt és minden héten volt valami baja. Egyik héten a feje fájt a másik héten a hasa. Szóval rettenetesen beteges ember volt.
Középiskolás éveim alatt megismerkedtem jó pár lánnyal a facebook-on aki szingli volt. Próbáltam szerezni egy barátnőt de mindegyik vissza utasitott.
közép suliban is már gyakorlatilag elfordulnak tőlem.
Annyi vissza utasitást kaptam már hogy az már sok. És már mára ott tartok hogy ezek a mai lányoknak csak azok kellenek akik balhésak,isznak cigiznek lenézik a másikat vagy esetleg még bántják is.
Minden lány ilyen hogy nekik a norlmális nem kell csak az aki csak megcsalja őket vagy esetleg még kezet is emel rá vagy teherbe ejti és magára hagyja.
Én ezek szerint senkinek az égvilágon nem kellek ha edig sem voltam jó senkinek.
Ebben az a szomorú hogy már nem is vágyom egy barátnőre.
Más is van igy?
19 vagyok és már nagyon nagyon régóta szeretem volna akihez oda lehet bújni simogatni puszilgatni. Elvinni különleges randihelyekre meg ilyenek. De ha már kb 6-7 éve nem jött össze semmi akkor már nem is fog.
De már tökmindegy. Legyenek boldogok azokkal akik semmibe nézi őket. De nekik ez kell.
A sajnálatos helyzet az, hogy a lányok a menő srácokra buknak, ha valamivel nem tűnsz ki a többi átlagcsávó közül, nincsen sok esélyed, hogy becsajozzál.
Kezdj el sportolni, vagy ami még jobb, tanulj meg zenélni valamilyen hangszeren, a lényeg, hogy nőjön meg az önbizalmad, legyen mire felvágnod, akkor a csajok is észrevesznek, ne aggódj. Minden zenész tömegével dugja a csajokat. Ha csak ülsz a számítógép előtt, akkor az igazi nők helyett az ötcombú asszony lesz a társad...
üdv 2023-ból? Jobb lett valami?
27-leszek de nekem se jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!