Fiúk, titeket érdekelnek a kicsit duci lányok, vagy visszataszítónak találjátok?
160-163cm vagyok és 63kg. Sajnos genetikából adódóan vagyok duci, de minden erőmmel azon vagyok hogy tegyek ellene:). Nyár eleje óta normálisan étkezek és minden nap futok. Eddig 4kg-ot fogytam, de még szeretnék leadni a súlyomból. Viszont arra lennék kíváncsi hogy titeket azért érdekelnek a kicsit husisabb lányok? Csak mert én tudom hogy sose leszek vékony mert olyan alkat vagyok. (Széles a csípőm, homokóra-szerű alkatom van, de azért a mellem se olyan kicsi). Egyáltalán van esélyem találni olyan fiút akinek ez bejön?
Tudom tudom már millió ilyen kérdés van...
A kicsit duci nem baj. De nagyon tiszteletre méltó, hogy teszel az ellen, hogy kövér legyél. Azt, hogy vékonyabb/izmosabb/sportosabb leszel, a tested egészséggel fogja meghálálni :-) Ne higgy a sok ökörnek, akik mondogatják, hogy a hájas csajok a jók, azoknak mindegy...
Szóval a 163 centihez mondjuk 58-60 kiló még oké :-)
Igen nekem is az 58kg lenne az álomsúly:)
Köszi az eddig válaszokat jól esnek:)
2-es: én pedig, mint formás lány, éppen a túlzottan vékony, alig 50 kilós srácokat nem szeretem és főleg a frusztrációik miatt, amelyek szinte már az első "szia" után mutatkoznak és több hónapos jó kapcsolat után is fennmarad.
Mellesleg szex közben, ha olykor én vagyok felül, alig érzem, hogy van alattam valaki ...
7. "50 kilós srácokat nem szeretem"
"ha olykor én vagyok felül, alig érzem, hogy van alattam valaki"
Kérdés: akkor miért szexelsz velük, ha nem szereted őket, és nem az eseteid?
Hivatásos? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!