Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, titeket érdekelnek a...

Fiúk, titeket érdekelnek a kicsit duci lányok, vagy visszataszítónak találjátok?

Figyelt kérdés

160-163cm vagyok és 63kg. Sajnos genetikából adódóan vagyok duci, de minden erőmmel azon vagyok hogy tegyek ellene:). Nyár eleje óta normálisan étkezek és minden nap futok. Eddig 4kg-ot fogytam, de még szeretnék leadni a súlyomból. Viszont arra lennék kíváncsi hogy titeket azért érdekelnek a kicsit husisabb lányok? Csak mert én tudom hogy sose leszek vékony mert olyan alkat vagyok. (Széles a csípőm, homokóra-szerű alkatom van, de azért a mellem se olyan kicsi). Egyáltalán van esélyem találni olyan fiút akinek ez bejön?

Tudom tudom már millió ilyen kérdés van...

2014. szept. 7. 09:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, még annyi, hogy ne sovány legyél, hanem sportos. Nem a kilók lényegesek annyira amúgy, hanem, hogy legyen formád, és ne úgy nézz ki mint egy telibeszart búvárruha :) (nem sértésnek szánom, de némelyik kövér nő iszonyatosan el van szállva attól, hogy ő milyen jól néz ki, de te szerencsére nem vagy kövér, ne is legyél)
2014. szept. 7. 10:06
 12/26 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek ment a zöld kéz:D

Mondjuk mivel én a 10-enéves korosztályba tarozom, így egyenlőre nem hiszem hogy találnék vkit.. de a remény hal meg utoljára:)

2014. szept. 7. 10:09
 13/26 A kérdező kommentje:
Á én nem akarok sovány lenni>< ha elérem az 58kg-ot ott megállok:)
2014. szept. 7. 10:13
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Aztán egy kis kondi rá, sport, és tökéletes lesz :)
2014. szept. 7. 10:17
 15/26 anonim ***** válasza:
45%
Imádom a husisabb csajokat,kíváncsi lennék rád :)
2014. szept. 7. 10:19
 16/26 A kérdező kommentje:
Emellett lovagolok (sajnos csak heti 1-szer mert drága:/), de a futás mellé még be kéne iktatnom vmit:)
2014. szept. 7. 10:24
 17/26 anonim ***** válasza:
Nálam ingyen lovagolhatsz heti többször is! :DDD
2014. szept. 7. 10:25
 18/26 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy ne mindig kardió, aerob edzéseket csinálj, mert akkor nem csak zsírt, hanem izmot is veszíthetsz, iktass be kis súlyzózást esetleg, hasazást, guggolást. Az utóbbitól szép formás combjaid és feneked lesz.
2014. szept. 7. 10:27
 19/26 A kérdező kommentje:

17-es xD

Szerintem akkor megpróbálkozok a gugolással:) fenékről meg combról úgyis van mibőlxD

2014. szept. 7. 10:36
 20/26 anonim ***** válasza:

Helyi zsírégetés nincs, a guggolás nem égeti a zsírt, hanem formásítja az izmokat.

Olvasd el ezt a könyvet, ingyé van:

[link]

2014. szept. 7. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!