Miért baj az (ha baj), hogy 33 évesen a 20-25 éves nők érdekelnek és velük ismerkedem?
A legidősebb nő akivel életemben szexeltem 27 éves volt.
Családot, gyerekeket is inkább szeretnék pl. egy 22 évestől, mint egy 32 évestől.
Az érem másik oldala megint hiányzik. Egy egészséges normális huszonéves lánynak eszébe sem jutna egy 10-15 évvel idősebb pasassal kezdeni, tehát szexre oké de kapcsolatra nem mert tuti van vele valami gixer...
Jöhetnek a dumák, hogy érettebb a koránál stb. De egy ilyen felállásban nyilvánvaló az ellenkezője.
Lehet lepontozni.
11:
Csak azt nem értem, hogy akkor miért voltak az emberek évezredekig gixeresek, betegek?
Mindkét pár nagyszülőmnél papám idősebb volt 10-zel több évvel a mamáknál, apa is idősebb 8 évvel. És régen bőven ez volt az elterjedtebb. Úgy gondolom csak ma ilyen elterjedt hogy sokan velük egykorú emberrel vannak együtt, régen egyátalán nem volt az.
3-ból 1 mondjuk 20 éves lány simán nyitott a velem való ismerkedésre. Nem hiszem hogy mindegyik nem egészséges és nem normális lenne.
12:
Értem, de egy nőnek az egzisztenciája szerinted számít egy férfi szemében? (Nem.)
Nincs ezzel semmi baj, lényeg hogy azért egy érettségin legyn túl :)
Én 30 éves vagyok mindig fiatalabb barátnőim voltak, 20-25 közöttiek.
#12: "Egy harmincas nő jobbesetben rendelkezik önálló egzisztenciával..."
... amit sűrűn kedvelnek odavágni a férfiak pofájába még ok nélkül is. Azt meg már meg sem jegyzem, hogy szerettek az egzisztenciáitokkal felhozakodni, azt fitogtatni egy kevésbé tehetős fаszinak is, miközben az a szerencsétlen csóringer éveken keresztül kuporgatta a szaros, nyamvadt fizuját, hogy vigye valamire, s előfordul, hogy még így is kevesebbre vitte, mert például viszi az összes pénzt a bank, a rezsi, a szülők segítése. Ennyire vitte!
Sosem voltam tehetős, sosem tehettem meg, hogy milliós csilivili verdából üvöltessem a zenét, vagy hogy egy rózsadombi luxusvilla ablakából fingjak kifelé a Duna felé, vagy hogy minden hétvégén valami eszement buliban igyam magam csontrészegre, vagy hogy évente legalább négyszer menjek a trópusokra nyaralni. Évek óta tavaly tehettem meg végre egy nyavalyás balatoni strandolást egy, azaz egy napra. Amennyi egzisztenciája van a nőnek, annyit várnak el minimum tőlem is, s mivel nem rendelkezem annyival, amennyivel egy 30-on fölüli nő, emiatt sincs eszem ágában még csak a lehetőség szikrájának pattintására sem.
A fiatalabbaknál, úgy érzem nagyobb sikerekkel járok, őket elég egy kis "álszerelemmel" behülyíteni, és onnantól kezdve le se szarja az egzisztenciádat. Ha a nők az évek során folyton a könnyebb utat választották, nem álltak ki mellettem soha a keserves időszakjaimban, amikor a legnagyobb szükségem lett volna a szeretetre, a lelki támaszra, akkor 30 fölött hadd engedjem már meg magamnak én is, hogy én is a könnyebb utat válasszam. ;) :*
Nincs ezzel semmi gond,a 30 feletti nõk közt is vannak jònéhànyan,akik a fiatalabb pasikat részesítik elönyben.Az màr màs kérdès,hogy pàr év mùlva szörnyen nevetségesen fogtok kinézni a fiatal fiúk/lànyok mellett,akik elöbb-utóbb ùgyis megcsalnak majd egy fiatalabbal,de ez csak nektek lesz baj,nem màsnak
.Ja,mikor 25 leszek,az apàm lesz 47,hàt pont nem egy 35-45 èvesre fogok vàgyni,ezt a korosztàlyt inkàbb meghagyom az anyukàmnak:)23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!