Ha 28 évesen nem "talált" meg a szerelem már nem is fog?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 17:43
2/13 A kérdező kommentje:
40 évesen? azt valahogy nem tudom elhinni
2014. nov. 30. 17:45
3/13 anonim válasza:
Ha nem változtatsz az életeden, akkor lehet.
4/13 anonim válasza:
A szerelem azért nem talált rád, mert nem is létezik.
5/13 anonim válasza:
Ne add fel bár ahogy telik az idő úgy lesz egyre rosszabb amikor megtalál mert akkor már alig-alig marad időd élvezni ráadásul öregen a cerka se működik már jól a nők többségének gyeree van ami újabb komplikáció...
6/13 anonim válasza:
A hit nem tudás kérdése kérdező. :-] Just do it!
7/13 anonim válasza:
Attól függ. Ha férfi vagy, akkor csúnya lehetsz, ebben az esetben nem fog. Ha nő vagy, akkor túl magasak az igényeid, és ha lejjebb adsz belőlük, van esélyed.
8/13 anonim válasza:
De ez annyira szomorú, miért kell ennek így lennie? Miért van ez hogy ennyi ember kénytelen egyedül lenni és félni a holnaptól, úgy hogy sosem áll mellette senki aki szeretné őt?
Ez...egyszerűen...elszomorító :(
10/13 anonim válasza:
Én 26 vagyok és sehol szerelem. Ettől még nem akasztom fel magam. Sosem szabad feladni. Ha egy városban mind egyforma emberek vannak és amiatt nem jött össze, nézz máshol. Ahogy mondták nekem anno előbb utóbb mindenki megtalálja a párját. Én szeretnék ebben hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!