Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mindig én irok és ő...

Miért mindig én irok és ő miért nem ír? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem. 1 hete csak én kezdeményezem a beszélgetést fbn és mikor beszéltem vele nem nagyon érdeklődött úgy felém ahogy én érdeklődtem felé. De ez mellett találkoztam vele suliba és akkor már láttam hogy igazából érdeklem csak nem mutatta ki eddig a chaten. De ha én nem írok rá akkor ő nem keress. Miért csinálja ezt? Azt várja hogy mindig én írjak rá vagy inkább hagyjam ezt az egészet?

2014. nov. 29. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet orul h vegre egy srac akinek nem neki kell irnia...
2014. nov. 29. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg miért nem szokott ő is irni.
 3/6 anonim ***** válasza:
ha a csajszi is akarna valamit valószinűleg írnia!-de az is lehet hogy nem mer.
 4/6 A kérdező kommentje:
de unom hogy mindig én keressem és ő még eddig egyszer sem. Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz és még továbbra is várom a válaszokat:)
2014. nov. 29. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen írd meg neki, hogy írhat ő is nyugodtan, mert várod. Lehet, hogy attól fél, hogy nyomulósnak fogod tartani.
2014. nov. 29. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát magamból kiindulva én azért nem írtam egy időben a srácnak, aki tetszett, mert jól esett, hogy mindig ő keres, és ettől úgy éreztem, hogy fontos neki, hogy beszéljünk..de azért én is írtam neki gyakran utána..De szerintem is kérdezz rá, lehet félénk a lány..és inkább szóban beszélgess vele, ha van rá alkalom..:)
2014. nov. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!