Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 21 évesen késő váltani?

21 évesen késő váltani?

Figyelt kérdés

21 vagyok, ez a második kapcsolatom, több, mint egy éve vagyunk együtt.

Az utóbbi időben megromlottak a dolgok, gondoltam már rá, hogy szakítok, de mindenkitől hallom, hogy "Elkezdted, maradj benne!" meg "Ki milyet szakít, olyat szagol!" "Gyakrabban cserélsz pasit, mint más a zokniját."

Anyukámtól is megkaptam, hogy megszokta, hogy mi együtt vagyunk, ne legyek már hülye.

Meg hogy aki sokat válogat, egyedül marad.

Mit tegyek?

21l

2014. nov. 28. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem magadra hallgass és ne arra amit mások mondanak, anyukád meg szokta oké, de nem ő kell majd együtt éljen vele
2014. nov. 28. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem sértésből, de nagyon sok hülyeséget mondtak neked. Ha boldogtalan vagy ne maradj valakivel együtt csak azért, mert más már megszokta. 21 évesen még előtted az élet, van, aki sokkal később találja meg a hozzá illő társat.

22/F

3/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz masokkal, megprobalhatod rendbe hozni a kapcsolatot, de ha nem megy szakits! Meg fiatal vagy, talalsz mast.
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Édes istenem, hogy lehet valaki 21 évesen ilyen döntésképtelen és önállótlan?
2014. nov. 28. 20:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Gyere szexelni!
2014. nov. 28. 20:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Bármit is teszel, azt érzelemből tedd, magadra hallgatva, és ne azért, mert XY azt mondta.
2014. nov. 28. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:

De miért van az hogy mindig csak csajok raknak fel ilyen kérdéseket?

Fiuk soha...

Érdekes.

2014. nov. 28. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:

65 évesen azt mondanám, hogy már inkább ne válts, de 21 évesen? Ha már most egy év után nem megy, mi lesz később?

A te döntésed, nem nekik kell majd velük élnie, hanem neked!

2014. nov. 28. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ide öregemberek is járnak?:/
2014. nov. 28. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne kövess el ekkora orbitális hibát ilyen fiatalon. Én 18 évesen jöttem össze az első komoly barátommal. (2 tini 3 hónapos próbálkozás volt előtte, de ott egy-két csóknál, üldögélés a parkban a padonnál több nem történt) Már egy év után éreztem, hogy talán nem ő életem nagy szerelme, de addigra túl voltunk a rózsaszínködös örökké együtt és soha nem hagyjuk el egymást fogadkozásokon és nem akartam olyan lány lenni, aki váltogatja a pasikat. Így lett belőle egy 5 éves kapcsolat, egy halom elszalasztott buli (féltékeny volt így nem mehettem egyedül, vele se, mert nem szerette a tömeget), esetleges flört (hűséges voltam tűzön-vízen át) és végül 1 évnyi tipródás, hogy nem kell 23 évesen már nyugdíjas életet élnem, jobbat érdemlek. Szakítottam. Volt egy-két kósza srác, akivel ismerkedtem de nem volt meg a közös nevező aztán jött Ő és kész, megtaláltam azt a srácot, akit már az elején is kerestem. Most szalasztottam volna el a szőke hercegem csak azért, mert olyan mondatok repkednek a környezetemben amilyeneket te is hallasz? És amik egyébként nem rád vonatkoznak? A sok válogatás nem 2 kapcsolatot és 21 éves kort jelent. Hanem ki tudja mennyit 30 felett. Ne ragadj le egy olyan pasi mellett, akivel nem vagy boldog csak azért, hogy megfelelj a környezetednek és anyukádnak!
2014. nov. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!