Hogyan lehetne kitörni ebből a gátlásosságból? Mi segíthetne (a pián kívül)?
Az a helyzet,hogy ha nagyon tetszik egy lány,reszketek a közelében,mint a nyárfalevél és még közeledni sem merek hozzá.Dadogok,kiver a víz,"fuldoklom",ha vele beszélek,gyengének érzem magam.
Mit tehetnék?Más is van ilyen helyzetben?18F
pontosan ezt gondolom én is,ahogy megfogalmaztad
hamarabb mondom meg mi van a halál után,mint hogy erre a kérdésre választ találjak...
Szerintem próbáld meg leküzdeni a zavarod:) ha kedvesen szóbaállsz vele, nem fog megenni :) Vegyél egy mély levegőt, gondolj arra, hogy most csak beszélgettek, semmi komoly. Nem szabad ennyire túlaggódni az egészet:) Tudom, hogy nem könnyű, szerintem majdnem mindenki kerül hasonló helyzetbe legalább egyszer, de valahogy légy úrrá a helyzeten, elvégre te vagy a pasi :)
és ezt lányként mondom :D bár néha nagyon aranyos tud lenni ha egy srác zavarban van :)
Aha, elméletben nagyon aranyos tud lenni.
A beszélgetés, meg az érzelmi kötődés kialakulása után meg jön a "legyünk csak barátok" szöveg, aminél nincs rosszabb. Bocs, de én ezekben a közhelyekben már nem tudok hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!