Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki erti ezt? Ha igen...

Valaki erti ezt? Ha igen segithetne, mert en nem.22L

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akinek kapcsolata van. Az elejen baratkozasnak indult, de lejott, hogy ez tobb. En szinte mundig haritottam, egy darabig nem is beszeltunk. Nem vesztunk ossze, csak nem tartottuk a kapcsolatot... Most megint dumalunk, ha talalkozunk. Celozgat, de nem lep semmit. Van, hogy feltuneen nez, akar megles. Maskor odakoszon es kesz. Aztan olyan is, hogy, ha napi 5x talizunk, 5x koszon, integet. Egszer szinte menekul, mig maskor o jon oda, hogy megmutasson ezt azt, azaz megosztja velem a munkaja eredmenyet, kozben vigyorog, mint a tejbe tok. Mi ez a hullamvolgy, ha annak nevezheto?
2014. okt. 20. 21:58
1 2
 1/13 RRR ***** válasza:

bizonytalan veled kapcsolatban

nem tudja továbbléphet-e az irányodba vagy se

2014. okt. 20. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:
És kell neked ez a pasi? Tetszik?
2014. okt. 20. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért, neked mindig ugyanolyan a kedved?
2014. okt. 20. 22:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Elképzeltem , hogy én vagyok az a pasi akiről szó van...és oda megyek megmutatni a munkám eredményét neked , és közben kijátszalak. Szerintem csak játszik, és ahogy látom hagyod is szóval megérdemled:D , és ezért inkább szerintem küld el a pi*sába. 22/F
2014. okt. 20. 22:01
 5/13 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne rákérdezni mert ez így tényleg komplikált és amúgy is csak is tőle tudhatod meg, hogy tényleg mit érez irántad :)
2014. okt. 20. 22:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha össze vannak veszve a barátnőjével, akkor téged keres, ha nem, akkor nem keres.
2014. okt. 20. 22:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, tetszik. Jatszik, mert megosztja velem a dolgait? Nem felvagos, bekepzelt, csak ugyes. En orulok neki, hogy megmutatja: 'nezd csak, ma ezt csinaltam.' Masnak nem igazan szokta... Dicserem is, mert megerdemli.
2014. okt. 20. 22:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Csupan sokszor nem ertem ot. Tetszem neki, latszik rajta, ki is nyilvanitotta...erre ilyen.
2014. okt. 20. 22:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Es en mit csinalhatnek?
2014. okt. 20. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
meg fog szekszualizálni
2014. okt. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!