Valaki erti ezt? Ha igen segithetne, mert en nem.22L
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akinek kapcsolata van. Az elejen baratkozasnak indult, de lejott, hogy ez tobb. En szinte mundig haritottam, egy darabig nem is beszeltunk. Nem vesztunk ossze, csak nem tartottuk a kapcsolatot... Most megint dumalunk, ha talalkozunk. Celozgat, de nem lep semmit. Van, hogy feltuneen nez, akar megles. Maskor odakoszon es kesz. Aztan olyan is, hogy, ha napi 5x talizunk, 5x koszon, integet. Egszer szinte menekul, mig maskor o jon oda, hogy megmutasson ezt azt, azaz megosztja velem a munkaja eredmenyet, kozben vigyorog, mint a tejbe tok. Mi ez a hullamvolgy, ha annak nevezheto?2014. okt. 20. 21:58
11/13 anonim válasza:
Tipikus, mikor közelített feléd, elutasítottad, holott tetszik neked és még azon is külön rágódsz, ugyan miért olyan mint minden más ember, miért nem ugyanolyan hangulata van 24/7?
Képzeld, nem mindenki full vidám a hét minden napján. És ha tetszik neked, trükközgetés meg kéretés helyett akár viszonozhatnád is a gesztusait.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem utasitottam el, csak tereltem, okkal megpedig. Viszonzom is, de nem lep semmit...
2014. okt. 20. 22:24
13/13 anonim válasza:
Ha tetszik csábítsd el és hagyd hogy boldoggá tegyen! Ha erre nem lenne képes csábíts el mást mindaddig amíg nem egészen kedvedre való a pasi! Mindig a nők döntenek, nem az a legjobb neked, ha egy pasi boldoggá tud tenni? Ha kevesebbel beéred, akkor mazohista vagy vagy római katolikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!