Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem érti meg?

Miért nem érti meg?

Figyelt kérdés
már egy párszor taliztunk....és járunk. megmondtam neki,h sex csak gumival,ami neki nem tetszik... miért? inkább örülne, h van felelőség érzetem.nem hagy el,mert próbál meggyőzni, h csak néhány percre had tegye be,de én nem akarom.egyszer már volt ebből problémám és nem akarom megint azt az időszakot átélni.várni, h meg jön vagy nem jön...teszteket csinálni...várni. próbálom vele megértetni...szerintetek megfogja érteni? 18/l. 17/f.
2014. aug. 30. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Gumi nélkül csináljátok análisan akkor. Azért nem érti meg mert nem akarja úgy csinálni.
2014. aug. 30. 19:46
 2/7 anonim válasza:

Ez gondolom az amolyan "járás" nem komoly...az a tipikus fiú akinek leginkább a szex a fontos.

Szerintem, ha nem érti meg, hogy gumit huzzon fel, mert te erre kéred, akkor nkb annyira gondol téged komolyan, mint a kérésedet..tehát semennyire..

Csak gumi nélkül akar szexelni egyet mert az neki nagyobb élvezet.

Ha tényleg nem érti meg, akkor akármennyire is nehéz, de szakítani kell, mert akkor egy bunko barom.

2014. aug. 30. 19:47
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat..még ha negativ is...
2014. aug. 30. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Legyen eszed és ne hagyd magad meggyőzni! Ahogy te is írod, nem akarod újra átélni azt stresszt, hogy besikerült-e a gyerek...

Ha a srác meg nem érti meg, akkor szakíts vele. Újra hangsúlyozom: ne engedj!

Vagy a másik lehetőség, hogy fogamzásgátlót szedsz.

2014. aug. 30. 20:11
 5/7 BlackSword ***** válasza:
Szedjél fogamzásgátlót!!! Vagy használjatok egyéb módszert...
2014. aug. 30. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
mi egyébb módszerre gondolsz?
2014. aug. 30. 21:06
 7/7 BlackSword ***** válasza:
2014. aug. 31. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!