Ismerkedek egy lánnyal. Ezt hogy érti?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy sármos vagyok, de nem eléggé.. nálam a sárm az azt jelenti, hogy valaki inteligens és elegánsan öltözködik.. nos én szinte mindig ingbe vagyok ( jó kis mintás ingek :) ) és hát nem vagyok egy nagyon hülye gyerek :D most ez a lány mit szeretne, mit csináljak még? :D mikor rákérdeztem azt mondta, hogy nem tudja ...2014. aug. 29. 18:58
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy sármos vagy, de nem eléggé.
2/5 anonim válasza:
Lehet félig az esete vagy,vagy azt hitte és most rájött hogy mégsem..:D
Nem tudja..hát akkor hülye,nemhogy megmondaná akkor a véleményét legalább..inkább hagyjad..vagy nem tudom c(:
3/5 anonim válasza:
Nálam a sárm azt jelenti, hogy pl. Pierce Brosnan. Ránéztél 20 évvel ezelőtt és nem volt kétséged afelől, hogy jóképű.
Szóval lehetsz jó megjelenésű, ha nem vagy egy jóképű srác. Sajnos sokan vagyunk ilyenek, de ez nem baj.
4/5 PearlDiver válasza:
Sztem egyértelmű: nem vagy reménytelen eset de kösz inkább nem. Javaslom hogy ha nem változik a hozzáállása, keress olyan lányt aki odavan érted, annak több értelme van.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát.. azt hiszem én már belé szerettem, ennek ellenére vigyázok, hogy ne vegye el az eszem... én eléggé ragadós típus vagyok így hát azt szeretném, hogy sokat lehessek vele... pont tegnap mondta, hogy ne zaklassam... most nem tudom mit képzel, azt, hogy én vagyok olyan hülye, hogy nyílt kapcsolatba legyek vele ?... vicc...
2014. aug. 31. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!