Miért van ez lányok, fiúk? Ha ismerkedek egy lánnyal aki tetszik. Miért akkor jelenik meg amikor már totál kivertem a fejemből és másokkal ismerkedek?
(akkor mindig kirekesztem a többit mármint nem foglalkozok a többivel max haverkodok velük,egyáltalán nem nézek úgy rájuk ha a kiszemelt lánnyal elkezdek ismerkedni) és a lány rájön hogy vonzódom hozzá de brutálisan és ennek láttán nemhogy közeledne felém el kezd távolodni tőlem (és ez annyira rossz érzés, egy idézet jellemezne "...Mindenkinek tele a F%sz* már az egésszel,
bárhogy hajtassz csak azt látod elvérzel.")
Aztán totál ellök magától, majd pár hónap múlva amikor látja hogy elkezdtem más (szép) lányokkal ismerkedni egyből megjelenik a terepen hogy "Mizu?" "Hogy vagy?" -.- hát hogy lennék most már királyul és az elmúlt pár hónapos szenvedésemet (tudom magamnak köszönhetem de ha ő nincs akkor nem lett volna) valahogy átvészeltem! S
Akivel én csináltam, annak nem okozott problémát. Neki is jobb volt így, mert el tudott felejteni, utána meg (mivel amúgy emberként hiányoztunk egymásnak) tök normális lett a kapcsolatunk. Sajnálom, de én nem fogom másképp csinálni, mert fontosak az emberi kapcsolataim, és nem akarom, hogy azért menjenek tönkre, mert valaki többet érez.
Saját bőrömön tapasztaltam/tapasztalom, hogy nehéz úgy felejteni, ha a kiszemelted végig képben van. Talán nagy nehezen képes leszek rá, de ezt egy fiúnak sem kívánom. Éppen ezért teszem azt, amit. Persze nem ismeretlenekkel. Nekik megmondom, hogy nem, aztán viszlát, de nem csak vadidegeneknek tetszhetsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!