Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedek egy lánnyal, de...

Ismerkedek egy lánnyal, de nem jó az időzítés, vagy csak én variálom túl?

Figyelt kérdés

Szóval találkozgatok egy lánnyal, minden jól is megy szerintem, csak az a bajom, hogy mivel nyáron alig lesz itthon (edzőtábor-külföldi hosszabb utazás-rokonok..) ezért ha összejönnénk akkor nyáron szerintem szenvednénk folyamatosan mert tényleg összesen itthon lesz a nyárból kb 5 napot..

Elküldene a fenébe, ha megmondanám neki, hogy szeptemberben próbáljuk meg újra a dolgokat?

19f-18l

2014. máj. 23. 01:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ebből az jönne le, hogy szeretnél bűntudat nélkül félrekrni. Nem lenne túl pozitív.
2014. máj. 23. 01:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Van benne valami, de annyira nehéz kérdés szerintem.. mert 19 évesen nagyon-nagyon nehezen élnék remete életet egész nyáron. Vagy ez meg azt jelenti, hogy nem is "szeretem" eléggé?
2014. máj. 23. 02:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát figyelj... én megértem a dilemmádat, mert épp ebben a helyzetben voltam én is most. Munka miatt másik városban kell lennem nyárra, gyakorlatilag semmikor se tudnánk találkozni, mert neki sokkal messzebb (kb 150 km-re) kéne lennie tőlem. Én is ott tartottam már, hogy mondom neki, hogy ezt így hagyjuk.

DE!

Még mielőtt mondtam volna, elkezdte szervezni, hogy ugyanott tudjon lenni, ahol én, és a nyaralós, és egyéb nyári programjaira is úgy intéz mindent, hogy vele tudjak menni mindenhová. Szóval a szeretet utat tör magának... :)

Előbb próbáljatok valahogy megoldást találni a dologra, hátha van.

Ha nincs, akkor én teljesen megértem, hogy nem akarnád így tölteni a nyaradat, egyedül... én se tölteném így, főleg hogy mennyi új inger éri majd őt, köztetek meg még nem mélyült el a dolog, lazán találhat is mást.

Viszont azt tudd, hogyha ezt így felveted, biztos, hogy szeptemberben nem fog folytatódni a dolog. :)

Amúgy... gondolom nem véletlen ez a neved itt (imádom Hank-et :D), ha hasonlóan a véred hajt, akkor meg főleg ne akard magányosan tölteni a nyaradat. :D

2014. máj. 23. 02:07
 4/8 anonim válasza:
ha tenyleg szereted, akkor varsz ra! szerintem o is ezt tenne!!!
2014. máj. 23. 02:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Jogos a dilemma. Szerintem ha igazán akar a lány, akkor megvárja a nyarat. Ha nem, akkor nem érdemelt meg téged.
2014. máj. 23. 02:12
 6/8 anonim ***** válasza:

"19 évesen nagyon-nagyon nehezen élnék remete életet egész nyáron. Vagy ez meg azt jelenti, hogy nem is "szeretem" eléggé?"

azt

2014. máj. 23. 04:01
 7/8 anonim ***** válasza:
milyen ürüggyel kérsz haladékot arra, hogy szétkúrd a világ összes MÁS csaját?
2014. máj. 23. 06:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Tuti nem lenne semmi belőle, ha azt mondanád hagy folytassátok szeptemberben.
2014. máj. 23. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!