Elhívott. Most nekem kéne keresnem, hogy találkozzunk?
Van egy srác, akivel hasonló az érdeklődésünk, így jól el tudunk beszélgetni és közösen csinálni, amiket szeretünk. Már találkoztam vele kétszer. Pár napja elhívott újra talizni, mondtam neki, hogy jó, de csak a napot beszéltük meg, az időpontot és helyszínt nem. Holnap lesz a találka és most nem tudom, hogy tervezzek, nem tudom, mikor akar találkozni. Írjak neki egy üzenetet, vagy várjak amíg ő jelentkezik? Amúgy nincs randinak nyilvánítva, nem is biztos hogy az, csak egy baráti találka.:P
20/L
OMG - ha egy ilyen kis részletinformáción ennyit problémázol, mi lesz később?
Fejleszd magad, mert ez elég életképtelen dolog szerintem.
Szerintem izgulj még itt holnap éjfélig, aztán pénteken jól lepődj meg, hogy nem is találkoztatok. :D
Ha akarsz tőle valamit, akkor írj neki. Nem kell mindig a másikra várni, mert lehet, hogy elfelejtette, átvert, Pató Pál Úr szindrómában szenved, vagy mittudomén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!