Mit csináljak hogy találkozzunk?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már régóta tetszik beszéltünk már de soha nem kettesben és akkor se sokat.Viszont nagyon szívesen elmennék vele akárhova akár csak haverként.Élőbe nem megy mert ő mindenhova kocsival jár bulizni tudom hol szokott de engem meg nem igazán engednek el buliba szóval így esélytelen :/Facebookon múltkor besültem szóval ott sem szeretném .Mivel kéne próbálkoznom?2014. nov. 20. 23:24
1/5 anonim válasza:
Figyelj.. nem akarlak megsérteni meg semmi de lehet hogy nem is érdekled ezt a srácot.. akkor meg minek futni utána?!:)
2/5 A kérdező kommentje:
Háth nem tudom de múltkor mikor együtt látott egy másik fiúval barátnőmtömet kérdezgette hogy mi van köztem és a srác között és elvileg nagyon dühösnek látszott .
2014. nov. 21. 17:04
3/5 A kérdező kommentje:
*barátnőmet xd
2014. nov. 21. 17:05
4/5 anonim válasza:
Mond el neki mit érzel, csak valahogy másképp. Mondd el neki, hogy a szabadidődben szívesen lennél vele, vagy elmehetnétek pl. sétálni vagy ilyesmi. Ha végképp nem akar akkor sz.rd le :)
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben ezt megpróbálom majd:) köszi utolsó:)
2014. nov. 22. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!