Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan vegyek rá egy dom...

Hogyan vegyek rá egy dom srácot hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés
napi szinten beszélünk, jól kijövünk és nem csak a szexről tudunk beszélni. kicsit lusta is, meg ugye szereti ha könyörögnek neki. szexben oké, úgy engem is izgat ha néh könyörögni kell, de a hétköznapokban nem szeretem, mert úgynolyan mintha csak én akarnám..L
2014. okt. 22. 07:53
 1/5 anonim ***** válasza:

1; lehet, h tényleg lusta, és bár dom, be a tunyaságot jobban élvezi.

2; kérdezd meg, h felkereshetnéd-e kipróbálni, h megtudd: téged nem csak a fantázia szintjén érdekel-e ez a világ?

2014. okt. 22. 08:01
 2/5 anonim ***** válasza:
1. / 2. Kipróbálni talán nem kéne rögtön.
2014. okt. 22. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:

2"

Igaz, de ezzel felkelti az érdeklődést! ha másról is tudnak beszélgetni, akkor a találkozón úgyse azzal kezdik,-pláne valami -nyilvános helyen - h "térdelj szuka!"

Egyébként meg ha nagyon szimpatikus élőben is a srác, a kérdezőnek meg hiánya van, akkor úgyis tovább fognak menni egy szimpla találkozásnál :-)

2014. okt. 22. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:

3. Rögtön első találkozásnál? Az azért kemény lenne. :D

De a nevedből ítélve: "Miértis ne?"

2014. okt. 22. 14:19
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, nem szeretnék első randin szexet, előbb alakuljon ki a bizalom..
2014. okt. 22. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!