Hogyan Szólitsak meg először egy ilyen srácot? /Mit mondjak neki? és hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Jár az osztályba egy fiú..Most kerültünk össze..Bukott,mi gimis osztály vagyunk,és nagyon Sznob a gyerek.Olyan szinten,hogy sportmotorral jár iskolába,tavaly bulit csapott az osztályának a házába,és az egész suli arról beszét,hogy mien jó volt.Aki ismeri/Közelebb áll hozzá aztmondja róla,hogy:Jófej,de aki nemnagyon ismeri..azt mondja :Nagyképű,Sznob,lekezelő,Beképzelt,orrfennhordó,és hogyan szólitsam meg?Ilyen helyzetbe még sohasem voltam,de nagyonjóképű a srác,nekem meg bejön:)2014. okt. 18. 22:58
1/20 anonim válasza:
Téged sem az eszedért fog k.úrni ez a Mr. Iskola Menője :D
2/20 anonim válasza:
Várj csak, nektek ez jön be? Hogy néz ki? Dicaprio?
3/20 anonim válasza:
Ekkora ribаncot mint te rég nem láttam
4/20 A kérdező kommentje:
#1!Ritkán mondok ilyet,de bárcsak már ott tartanánk:) És használható válazst lécci!:) Köszi:D
2014. okt. 18. 23:03
5/20 anonim válasza:
Szerintem is csak felesleges élményed lesz egy nagyképű vágánykodó gyerekkel, de hát valaki ilyen p@csfejekre bukik. Közlöd vele, hogy tetszik neked és akkor ő kihasználja. Ennyi.
6/20 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy egy ilyen srác nem kezdeményezne, ha bármit is akarna tőled?
7/20 A kérdező kommentje:
Igazadvan:) Köszönöm utolsó kettő:) ,Attól nemhiszem,hogy ri.anc valaki,ha bejön neki egy fiú..
2014. okt. 18. 23:07
8/20 anonim válasza:
De te egy kurvа nagy ribаnc vagy kis taknyos ;)
9/20 anonim válasza:
Ilyenkor nem a kinézet a lényeg, akkor gondolom, először meg akarod ismerni, hogy eldönthesd, érdemes-e vele bárminemű , akár baráti/haveri kapcsolatot kialakítanod, hát am nemtom, gőzöm sincs, hogyan szólíthatnád meg.
10/20 anonim válasza:
megszólítani? azt mié kéne?
letérdelsz elé, letolod a gatyáját, onnan te is és mr. nagymenő is vágja a dolgokat gondolom:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!