Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szép lányok azért kedvesebbe...

A szép lányok azért kedvesebbek, mert ritkábban merik őket megszólítani, és örülnek, hogy végre valaki hozzájuk szólt?

Figyelt kérdés

Most persze a szép relatív, de alapvetően mindenkit be lehet sorolni valahova.

Emberekkel foglalkozom, és az egyik kollégámmal ezen filozofáltunk. A szép lányoknak mondok egy tök erőltetett gagyi poént, és már nevetgélnek, míg a csúnyább, ápolatlanabb nők kb úgy néznek rám, mintha leköptem volna őket. Szép lányok! Írnátok valamit, hogy miért vagytok kedvesek? Nem annyira szép lányok, írnátok ti is? Másoknak tapasztalatok?

2014. dec. 2. 14:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, van valami abban, amit írtál. Én sem tudom, hogy hova legyek örömömben, ha néha elkezd velem egy pasi csak úgy beszélgetni vagy kedvesen szól hozzám.

Van egy ilyen barátnőm is a 40 korosztályból, aki pl. teljesen ki van akadva, hogy sok szép fiatal lány nem kell senkinek, az igénytelenek pedig meg vannak becsülve. Egyszer mondtam egy fiú ismerősömnek, hogy mennyire magányos vagyok és meglepődött, mert azt hitte, hogy sok barátom van, mert olyan kedvesen bánok az emberekkel és szeretnek (eladó vagyok). Közben mégsem...

2014. dec. 2. 15:02
 12/18 A kérdező kommentje:
11 Te amúgy szépnek tartod magad?:)
2014. dec. 2. 15:22
 13/18 anonim válasza:
szia! :) én mások szerint szèp vagyok, magam szerint átlagos. Gyakran kezdeményeznek, ami nekem jól esik ès én is mindig mosolygok meg megköszönöm a bókot :)
2014. dec. 2. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem a környezetem szép lánynak tart. De ettől függetlenül vagyok kedves mindenkivel egészen kis korom óta. Ez a személyiségemből jön, gondolom.
2014. dec. 2. 17:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Velem egy lány sem kedves. Lehet azért, mert ocsmány vagyok.
2014. dec. 2. 17:06
 16/18 A kérdező kommentje:
De ha ez a külsődtől függne, (vagyis azért nem kedvesek, mert ocsmány vagy,) akkor ennyi erővel velem minden lánynak kedvesnek kéne lennie.
2014. dec. 2. 18:37
 17/18 anonim ***** válasza:

12., igen

11. voltam

2014. dec. 2. 18:52
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Magamon vettem eszre a kovetkezot:

Ha ugyerzem,h most nem nezek ki jol, sot csunyanak gondolom magam akkor mogorvabb, kedvtelenebb vagyok, es ebbol kovetkezoleg nem szeretek beszelgetni az emberekkel. Bunko vagyok.

Ha viszont valamiert ugyerzem,h na most jol nezzek ki akkor mosolygok, vidam vagyok es igy kedves vagyok mindenkivel. Orulok , h masok is eszreveszik ezt.

Szoval az onbizalom/ onbizalom hiany miatt van ez, legalabbis szerintem.

17/L

2014. dec. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!