A szép lányok azért kedvesebbek, mert ritkábban merik őket megszólítani, és örülnek, hogy végre valaki hozzájuk szólt?
Most persze a szép relatív, de alapvetően mindenkit be lehet sorolni valahova.
Emberekkel foglalkozom, és az egyik kollégámmal ezen filozofáltunk. A szép lányoknak mondok egy tök erőltetett gagyi poént, és már nevetgélnek, míg a csúnyább, ápolatlanabb nők kb úgy néznek rám, mintha leköptem volna őket. Szép lányok! Írnátok valamit, hogy miért vagytok kedvesek? Nem annyira szép lányok, írnátok ti is? Másoknak tapasztalatok?
Igen, van valami abban, amit írtál. Én sem tudom, hogy hova legyek örömömben, ha néha elkezd velem egy pasi csak úgy beszélgetni vagy kedvesen szól hozzám.
Van egy ilyen barátnőm is a 40 korosztályból, aki pl. teljesen ki van akadva, hogy sok szép fiatal lány nem kell senkinek, az igénytelenek pedig meg vannak becsülve. Egyszer mondtam egy fiú ismerősömnek, hogy mennyire magányos vagyok és meglepődött, mert azt hitte, hogy sok barátom van, mert olyan kedvesen bánok az emberekkel és szeretnek (eladó vagyok). Közben mégsem...
Magamon vettem eszre a kovetkezot:
Ha ugyerzem,h most nem nezek ki jol, sot csunyanak gondolom magam akkor mogorvabb, kedvtelenebb vagyok, es ebbol kovetkezoleg nem szeretek beszelgetni az emberekkel. Bunko vagyok.
Ha viszont valamiert ugyerzem,h na most jol nezzek ki akkor mosolygok, vidam vagyok es igy kedves vagyok mindenkivel. Orulok , h masok is eszreveszik ezt.
Szoval az onbizalom/ onbizalom hiany miatt van ez, legalabbis szerintem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!