Milyen rövidke bókal szólíthatnák le egy egyszerű lányt?
Figyelt kérdés
A napokban megismertem egy lányt a párhuzamos osztályból akivel eléggé jól kijövök, fb-k]on is párszor beszélgettünk már, és tudom, hogy bejövök neki. A napokban színházba megyünk(a 2 osztály) és nem tudom mit mondjak, hogy EGYÉRTELMŰEN hangzodjon, hogy nekem is bejön! Elég visszahúzodott csaj, eléggé vallásos és nagyon egyszerű, szerintem pont ez az egyszerűsége fogott meg engem. Valami rövidke kis bókra gondoltam, amit akkor mondhátnám amikor meglátom... köszi szépen előre is, de ne olyanokat, hogy jó a segged vagy hogy nincs több hely, ideülhetek az öledbe ... mert ezt csak a krvk-nak szoktam...#leszollit #egyszeru lany
2014. dec. 1. 22:19
2/9 anonim válasza:
Egy krv-zós kisfiú mit akar egy ilyen, minden megnyilvánulásában szofisztikált leányzótól?
3/9 anonim válasza:
Nagyon csinos vagy, jól áll a hajad, jól áll ez a ruha.
Vagy egy egyszerű kérdéssel: Tudsz róla, hogy szép vagy?
4/9 A kérdező kommentje:
na jó, túlzás volt egy kicsit... csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy ő eléggé más az átlagnál..NINCS BOMBA SEGGE, SEM ÓRIÁSI MELLE de nagyon megtud őriteni ez a csaj... ilyen barátnőm még nem volt
2014. dec. 1. 22:29
5/9 anonim válasza:
Jó, akkor mondd neki, hogy "Nem nézel ki jól, de nekem azért teccő."
6/9 A kérdező kommentje:
2-es, te hány éves vagy, hogy kisfiúzol engem? a kérdés tényleg úgy hangzik mintha egy kisfiú írta volna, ezt bevallom:)) de nálam az a baj, hogy túl egyszerű az egész
2014. dec. 1. 22:33
7/9 anonim válasza:
Fitogtasd a helyesírási készségeidet. Tuti beájul tőle.
Btw: nem szólíthatnák, hanem szólíthatnék.
8/9 A kérdező kommentje:
másképp fogalmaztam, aztán átírtam és így kerülhetett be a hiba, de kösz szépen
megkérdezhetném hány éves vagy?
2014. dec. 1. 22:38
9/9 Dzsusztin Bibörlik válasza:
Világ proletárjai egyesüljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!