Lányok, akkor is ismerkednétek egy művészeti beállítottságú férfival, ha nem egyszerű eset?
Figyelt kérdés
Részben elméleti kérdés, tehát akkor is szívesen veszek választ ha csak úgy általában véve válaszolnátok. 26/F2014. okt. 16. 06:21
1/5 anonim válasza:
Én se vagyok egyszerű eset. Nem tudom pontosan mitől függ, de van olyan nem egyszerű eset, akivel mégis összeillik az ilyen, de van olyan akivel pont ütik egymást a dolgok. Szerintem leginkább attól függ, hogy a "nem egyszerű eset" ellenére toleráns vagy-e, mert ha ez odavissza megvan, akkor nem fogják ütni egymást a "nem egyszerű dolgok".
2/5 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nem egyszerű eset? Felvállalt biszex? Vagy valamilyen parafíliáról, morbid perverzióról van szó? Esetleg (bár valószínűtlen, mert a szerelem,szex kategóriában van a kérdés, nem az emberekben) valamilyen személyiségbeli bonyolultságról? Egy kicsit konkretizálnod kéne, úgy könnyebben fognak választ adni :)
3/5 A kérdező kommentje:
#2-es, kevés emberismerettel azért sejtheted, ha valaki bonyolultnak vallja magát, az személyiségre vonatkozik. :-)
2014. okt. 16. 08:29
5/5 anonim válasza:
Én csak 16 éves vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy komolyan veszed a válaszom, de én imádom mikor valaki nem egyszerű eset. Hogy nehéz kiismerni és nem kiszámítható, hanem különleges :) Az meg hogy művészeti beállítottságú, az plusz pont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!