Hátrány, ha egy lány nagyon spirituális beállítottságú?
Pl nagyon intenzív megérzései vannak, jósálmai, és erős, titokzatos kisugárzása. (Emiatt vagy ok nélkül is keresed a társaságát, vagy nem bírsz mellette megmaradni)
Emelett gyakran történnek vele fura dolgok. Pl ha ideges, tönkremennek mellette az elektronikus tárgyak.
Állítása szerint kapcsolatban van a szellemvilággal, bár inkább csak érez, mint lát.
Ösztönösen képes a bevonzásra, legyen szó eseményekről, tárgyakról vagy akár személyekről.
Messzire elkerülitek az ilyet, vagy inkább érdekes?
Miért?
nem jönnek be a skizofrén lányok tévképzetei
"ha ideges, tönkremennek mellette az elektronikus tárgyak"
ezt nagyon gyorsan el kéne felejtenie, egyenes út az elmegyógyintézetbe
Én is hasonló cipőben járok. Egy jóképű srác voltam, de rájöttem, hogy furcsa dolgokra vagyok képes, pl megfojtani embereket úgy, hogy hozzájuk se érek, hanem csak felemelkednek és összetörik a gégéjük, továbbá ha nagyon koncentrálok villámok jönnek ki a körömágyaimból, amikkel kedvemre sütögethetek embereket, pechemre egyszer egy kopasz néger a botjával visszaküldte a villámaimat az arcomra, azóta úgy néz ki a képem, mint egy tál aszalt szilva, amit még meg is taposott egy hordányi tauntaun. Van egy haverom, kicsit goth a srác, állandóan feketébe jár és egy fekete műanyag papírkosár van a fejét. Ő is tud mindenféle királyságot, sajnos elég morcos, elvált a feleségétől és 20 éve nem látta a fiát plusz még asztmás is szegény.
És ő mit tud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!