Srácok, lányok lenne egy "egyszerű" kérdésem. (? )
Sziasztok 16/f vagyok és eddig csak egy nagyon rövid kapcsolatom volt (7 nap ...)
A problémám egyszerűnek tűnik de nem nagyon boldogulok vele .Nem tudom hogy miről beszéljek a lányokkal .
Semmi ötletem sincs .de tényleg ,
Esetleg vki segitene hogy elmondja hogy vissza gondolva hogy épített fel egy kapcsolatot ?
Hogy milyen témákat hoz fel milyen helyzetben , letszi , szeretnék már egy barátnőt és csak ez akadályoz benne .
Köszi a normális válaszokat előre is :)
Ja és azt ne írjátok hogy majd jön magától , mivel ha találok egy olyan lányt aki megtetszik akkor meg azon megy a stressz hogy nehogy vmi rosszat mondjak...
egyszerű kérdezgeted, mit szeret? hova jár? mi a hobbija? mik a céljai? kedvenc szín film szám akármi, van e kisállata? ha igen akkor arról kérdezgeted arról ódákat tudnak zengeni,
!!!arra figyelj:
1 ne legyen kínvallatás, vagy interjú
2 ne úgy kérezz hogy 1 szoval lehessen rá válaszolni, igen nem aha stb... úgy fogalmazz hogy ki kelljen fejtenie azt a választ.
Es hogy lehetne más egy interjú félétől ?
Mást is kérdezzek ? Ment a zöld kéz :)
Most van egx lány aki elkezdett megtetszeni (osztalytars)
Es vele tavaly még nem igen beszélgettem és most azon filozok hogy ha most hirtelen odamegyek folyton beszélni vele és ilyeneket kérdezgetek akkor túl egyértelmű lesz .
És először csak barátkozni kéne vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!