Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vélemények arról, ha egy lány...

Vélemények arról, ha egy lány kezdeményez?

Figyelt kérdés

Ismerek egy srácot, nagyon szimpatikus, mosolyog, ha találkozunk, ha váltunk pár szót akkor is mindig irtó cukin viselkedik, egyébként közvetlen az emberekkel, nagyon szívesen megismerném. Ha írnék neki, hogy fussunk össze egy italra, mert szívesen dumálnék vele többet, az nagyon rosszul venné ki magát, vagy nincs benne semmi?

Egy rossz tapasztalat miatt nem igen merek még gondolni sem rá, de a késztetés elég nagy, hogy megismerjem, mert nagyon szimpatikus. Előre is köszi a válaszokat!

2014. dec. 1. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz ha a lány kezdeményez
2014. dec. 1. 15:51
 2/4 opened paradise ***** válasza:

Szerintem nem nincs benne semmi sem,sőt.

Jó az,ha számít neki annyira,hogy tegyen is érte.

2014. dec. 1. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Hát én sosem sűlyednék odáig.
2014. dec. 1. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Abszolút nincs vele semmi gáz. Néhány "vadász" típust zavar, meg azokat akiknek derogálna, "lealacsonyító" lenne ha lépnének nő létükre, mert hát "az a férfi dolga" (szerintük), nehogy leessen a karikagyűrű.

Az igazság az, hogy ha a srác jó szándékú és nem valami "vadász" típus, aki szereti becserkészni a lányokat (amivel amúgy is rosszul járnál), akkor aligha veszi rossz néven.

23/F

2014. dec. 1. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!