Működhet az a kapcsolat, ha a lány kezdeményez?
de most nem "jeleket" küld a lány, hanem konkrétan kezdeményez, rányomul a pasira, szinte azonnal odaadja magát. Ezek a kapcsolatok szoktak működni?
Arra gondolok, hogy igy a pasi túl könnyen megkapja a nőt, és valahogy nem érzi önmagának.
ez a valahogy nem érzi önmagának dolog lefordítva férfi nyelvre-
-levetkőztettem és a ruha alatt egy fóka volt bakker.
-feküdt mint egy darab fa és még szopni sem akart.
-egész este be nem állt a pofája.
Miért ne működhetne?
Tudod, sokszor még jót is tesz a kapcsolatnak, ha a lány fel meri vállalni az érzéseit, és nem csak mint egy teszetosza tehetetlen tárgy viselkedik. Nem muszáj ám minidg jégcsapnak lenni.
Az, hogy könnyen megkap, az nem ezt jelenti. Ha hamar szétteszed a lábadat, akkor igen, könnyen megkap, függetlenül attól, hogy ki kezdeményezett.
szerintem függ attól milyen srácnál kezdeményez. szerintem sok esetben működne a dolog, mert rengeteg béna srác van, akik hamar feladják, így nehezen találnak maguknak párt.
én személy szerint nem örülnék neki, nem tudnám értékelni a lányt, mert én szeretek megküzdeni egy lányért, így meg is fogom tudni becsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!