Szerintetek miért nem kezdeményez beszélgetést? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lányal Facebookon már sok mindent kérdeztem tőle de pont ez az hogy csak én kezdeményezek beszélgetést ő eddig egy kérdést sem tet fel szerintettek miért nem? De az eddigi kérdéseimre válasszolt ha pl nem jönnék be neki akkor már megirta volna nem? Kiváncsi vagyok a véleményetekre?2014. okt. 11. 01:31
1/4 anonim válasza:
Miért írta volna meg, hogy nem jössz be neki? Volt egyáltalán szó arról, hogy ő bejön neked?
Ha unom egy fiú társaságát, nem írok/mondok neki olyat, hogy bocs, nem jössz be, mert valószínűleg az lenne a válasz, hogy ,,JÓ, ÉS?! ÉN CSAK BESZÉLGETNI AKARTAM, A F4SZOM SE AKARNA VELED JÁRNI!" Szóval érted... Ne írj neki, aztán ha nem keres, megkapod a választ.
3/4 anonim válasza:
# 1 Szia! A faszom akarna veled járni.
4/4 WheneverYouWant válasza:
Lányoknál előfordulhat hogy pánikba vannak ilyenkor.. nem tudja hogy mit írjon... találkozz vele személyesen és minden kiderül... hívd el randira..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!