Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megismertem neten egy srácot-...

Megismertem neten egy srácot- mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyon kedvesnek tűnik és szimpatikus, de:

valahogy túl komolynak tűnik, és szerintem kicsit nehéz lenne vele beszélgetnem. Meg a korkülönbség is viszonylag nagy. Ráadásul külsőre kép alapján (1 képet láttam róla) egyáltalán nem jön be. Ő barátnőt keres, azt tudom.

Szerintetek mit csináljak? Érdemes azért megpróbálni és egyszer találkozni vele, vagy hagyjam?

2014. nov. 29. 21:40
1 2
 11/13 anonim válasza:

En is 20 vagyok, lany. :)

Szerintem adj egy eselyt, talalkozzatok:)

Nekem is volt mar reszem hasonloban, es annyira megtetszett a bensoje,az ertekrendje, az h tisztelni tudott vki nőkènt...nagyon jo erzes volt h nem egy hulye gyerekkel beszelgetek. Nyilvan nem reg leptel ki te is a tizeneves korbol, neki meg már biztosan mas a vilagnezete, de szerintem èloben maskepp van minden! :)

lehet, bele szeretsz a mosolyaba :)

2014. nov. 29. 21:57
 12/13 anonim válasza:
Őszinte válaszra vársz? Hagyd a francba... Írd meg neki nyugodtan, hogy haverok, de más semmi (már ha erőlködik). Ha nem tetszik neked, milyen esélyt akarsz adni a dolognak? Jó ég! :))) Egy normális srác alapból nem keres nőt a neten. Lehet lehurrogni nyugodtan, de ha egy kapcsolat nem az életvitellel párhuzamosan alakul ki, semmi esélyed a hosszú távra. Ha valakinek pedig a netezés életvitelnek minősül, azzal már alapból nincs mit kezdeni... :) Légy őszinte hozzá, önmagad pedig kíméld meg az ilyenektől. :)
2014. nov. 29. 21:57
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. szerintem még beszélgetek vele egy kicsit, aztán meglátom, mi lesz. egyszer élünk.
2014. nov. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!