Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megismertem egy srácot, de a...

Megismertem egy srácot, de a legjobb barátnőmbe szerelmes én meg nem tudom, hogy mihez is kezdjek most. Szerintetek?

Figyelt kérdés

És az a legrosszabb, hogy szinte teljesen egyformák vagyunk a barátnőmmel...csak annyi, hogy Neki van pasija ( a srác legjobb barátja) akivel igazából nagyon nagyon komolynak látszik a dolog...

Szóval nem tudom, érdemes e küzdenem a srácért vagy sem...de megpróbálok neki segíteni, csak azért, mert ismerem, és most ő szenved...és muszáj tennem valamit...de közben nekem is rossz mert nem kaphatom meg őt, pedig őt meg én kedveltem meg nagyon...:(

2014. júl. 1. 00:44
 1/4 Misa-chan55 válasza:

Kűzdj.

Most 'védtelen' mert fáj stb. te pedig tudod nyújtani a támaszt. Azzal hogy segítesz túl tenni magát azzal közelebb is kerülsz hozzá. Azt hogy milyen 'taktikával' csinálod rajtad áll. Lényeg hogy férkőzz bele az agyába hogy 'de kedves* aztán jöhet a szive.:)

2014. júl. 1. 00:53
 2/4 A kérdező kommentje:

De annyira nem akarom így befolyásolni, vagy hogy úgy tűnjön magam miatt segítek neki, mert ezt bárkiért megtenném és nem azért,hogy ezért kapjak bármit is...

És kicsit nem tudom,hogy ez bejöhet e...hogy jó barátnőből aki csak barát később lehet e több...

2014. júl. 1. 00:57
 3/4 anonim válasza:

Nálam hasonló volt a helyzet, a barátom teljes letargiába esett, mert a barátnőm dobta, ráadásul tudta azt is, mit érzek iránta. Eleinte elég volt, hogy csendben üljek mellette, mikor egyedül marad, majd egyre többet beszélgettünk a dologról, és azóta is mindig ápolgatjuk egymás lelkét. Ez eddigi életem legszorosabb kapcsolata. Megkérdeztem a srácot, szerinte vajon mi válik még a mi kapcsolatunkból, azt válszolta, csomó minden lehet.

ha ezt nevezed küzdelemnek, küzdj (én leginkább a saját türelmem határait feszegettem).

ha "veszesz", és nem szeret beléd, még mindig van egy igaz barátod. (jó, szerintem nincs fiú-lány barátság, csak egy "csomó minden". Ami lehet akár szerelem is)

15/L

2014. júl. 1. 01:16
 4/4 anonim válasza:
*"vesztesz"
2014. júl. 1. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!