Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ma délelőtt diákként dolgoztam...

Ma délelőtt diákként dolgoztam, megismertem egy szimpatikus srácot be merjem jelölni facebookon? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ő nem tudja a nevem,én az övét véletlenül tudtam meg,igazából annyi volt,hogy amikor láttuk egymást (egy nagyáruházban volt a munka)mindig egymásra mosolyogtunk,meg egyszer segített valamiben és tiszta kedves volt,mikor mentünk haza meg jött szemben velem a folyosón és mosolyogva köszönt,meg mondta hogy szép napot.

DE csak 46 ismerőse van,lehet így vissza sem jelölne?

2014. márc. 8. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Már ez is gond, hogy bejelöld?
2014. márc. 8. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj vele. Próbálj inkább személyesen összeismerkedni vele. Személy szerint utálom, ha e találkozás után bejelölnek ismerősnek. Ja, és gondolom nem sokat beszéltél vele... Előbb élőben próbálkozz :)
2014. márc. 8. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez mind csak elképzelés:

Ha ilyen nyitott(segítőkész, mosolygós, köszön, stb), és csak 46 ismerőse van, akkor okkal van 46 ismerőse. Megválogatja azokat.

Én is megválogatom, és irritál az, ha valaki csak azért jelöl be, mert egy buszon utaztunk, vagy mert 1 gimibe jártunk csak 5 év különbséggel.

Persze a te eseted nem lenne ilyen irritáló, viszont még is csak jobb lenne személyesen közeledni.

Egyik személyes beszélgetést lezárhatnád úgy is, hogy szeretnéd még ezt folytatni. És felveted a facebook lehetőségét, vagy jobbat; felvetsz egy találka lehetőséget, elmentek teázni, kávézni, stb. És már is van egy közös programotok. :)

2014. márc. 8. 23:57
 4/5 Nagy János22222 válasza:
Diákként? Feketemunka, hoppá, mi !? :D
2014. márc. 9. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem az.
2014. márc. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!