Nemrég megismertem egy srácot a neten. Hónapok óta beszélgetünk. A többi lent?
Figyelt kérdés
Elég nehéz az életem,sokszor beszélgettünk komoly dolgokról is,és megértő kedves,de poénos srácnak tűnt.Már szóba jött,hogy találkozunk erre írt egy ilyet:Nincs kedved bekapni valamit,aztán persze ehetünk is,utána írt vagy ezer vigyorgó meg kacsintó fejet,de csak én érzem úgy hogy ez taplóság ilyet még poénból is írni,az első randi előtt? Nekem szó szerint rosszul esett,én reagálom túl,vagy ez tényleg bunkóság?2014. jan. 26. 13:24
2/15 anonim válasza:
"Nincs kedved bekapni valamit." - khmmm, hát itt felröhögtem. :D
3/15 anonim válasza:
Attól függően, hogy eddig milyen stílusban és hogy beszélgettetek, lehet te reagálod túl.
4/15 anonim válasza:
Mekkora egy humorérzék nélküli fapi.sa vagy.
5/15 anonim válasza:
hát kapj be valamit aztán egyetek :D
nincs ebben semmi rossz
7/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok prűd,tudom hogy poénból írta,de azt is tudja hogy eddig csak tapló pasijaim voltak,sokat csalódtam,erre belök egy ilyen poént :P
2014. jan. 26. 13:33
8/15 anonim válasza:
Azért ez nem egy hűűű de nagy bűn. Túlreagálod. MEnnyi idős is vagy? Mi itt folyamatosan poénkodunk munkahelyen kollégahölgyekkel, ilyen jellegű dolgokkal, és felfogják és röhögőgörcs közepette dolgoznak. Semmi extrát nem kell beleképzelni ...
9/15 anonim válasza:
és mi van akkor?
minden pasiban van egy ilyen
ezt inkább tekintsd bóknak...ha eddig nem beszélgettetek ilyenekről akkor kicsit furán hangzik,de ő úgy gondolta,hogy megismert annyira,hogy egy ilyenen nem fogsz kiakadni
hát ezek szerint tévedett
akkor te minden ilyen szexuális utalást úgy fogsz fel,hogy az a pasi csak arra megy?
10/15 anonim válasza:
ha nem írna ilyeneket, lehet, hogy unalmasnak tartanád ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!