"Szerencsés lesz az a srác, aki majd a párod lesz! " - ez vajon korrekt lekoptató szöveg gyávaságból egy olyan lánynak, akivel te magad is el tudnád képzelni a párkapcsolatot?
#29: Nem válaszolok, itt megtalálsz.
#30: Értem, köszönöm, nem is vettem bunkózásként. Szakember nem hinném, hogy segítene, mert több száz oldalt olvastam neves pszichológusok által írt könyvekből a "bajaimról", tisztában vagyok velük, felismertem az összes rendellenességet, delúziót, szóval a szakember csupán felesleges pénzkidobás lenne.
Szóval jobb, ha inkább maradok a biztos álmodozásnál, ábrándozásnál, minthogy emberéleteket b#sszak tönkre. Jó éjt!
meg sem próbálod...itt van a hiba
,ha normális (állításod szerint tökéletes O.o) akkor úgy fogná fel, hogy tapasztalatnak elment
így meg lehet ,hogy egy olyan lányt utasítasz vissza, akivel nagyon összeillenétek...de EZT nem fogod megtudni, mert szánalmasan gyáva vagy
ha én valakire azt érezném ez többre is jó mint megb*szni,és lenne valami szikra,azt büszkén szedném el mástól is.Mert az enyém.
felemelt fővel sajátítanám ki,csak jót tennék vele
az meg mi hogy nem használsz ki egy nőt? röhögve kellene,ilyen névvel főleg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!