SullaFelix89 kérdése:
Lányok mi volt az a bemutatkozó szöveg amivel egy addig személyesen nem ismert srác leginkább szimpatikussá vált számotokra, netán levett titeket a lábatokról?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 20:52
1/4 anonim válasza:
-Ez a világ egyik legjobb albuma.
A metrón hangosan hallgattam a zenét, de ez csak ott és akkor és vele működött, mert utána mikor rákérdeztem tényleg tudta mit hallgatok és még 15 percet beszélgettünk róla.
2/4 A kérdező kommentje:
Persze mindenkinél más jön be, ezért is vagyok kíváncsi, csak úgy tűnik itt nem sok lányra tettek elsőre jó benyomást még.
2014. jan. 5. 20:56
4/4 anonim válasza:
Én nem várok sokat az emberektől csak alapintelligenciát. Pl. a srác, aki most tetszik nekem, azzal "vett le a lábamról", hogy odajött hozzám és intelligens ember módjára bemutatkozott. Higgyétek el, nem kell sok a lányoknak, csak normális viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!