Csajok, mi volt a leggázabb szöveg amivel bepróbálkoztak nálatok?
Figyelt kérdés
#csajozás #gáz szöveg
2014. jan. 3. 20:32
1/10 anonim válasza:
Egyszer egy srác úgy akart bevágódni nálam, hogy elmesélte, hogy hány csajt, hogyan és hol dugott meg. : D
2/10 anonim válasza:
"gyönyörű a lábfejed! meghívhatlak valamire?"
6/10 anonim válasza:
Kb. negyed óra ismerkedés után megkérdezte, hogy tetszik-e nekem, mire mondtam, hogy bocs, de nem. Utána tovább beszéltünk, mindenre 1-2 szavas, néha oda nem illő válaszokat adtam. Fél óra ilyen diskurzus után megkérdezte, hogy most már szimpibb-e járásilag (?! XD). Tettem egy kérdőjelet, mire mondta, hogy a belső megszépíti a külsőt. Mondom nem... Erre jött azzal, hogy egy nyalásra lenyalja a húst a csirkecombról meg még pár hasonló elmés szöveg. Megkérdezte, hogy nem lehetnénk-e szexpajtik, mert olyan szép feszes a mellem. Erre már komolyan nem tudtam mit mondani, s végül azzal zárta az egészet, hogy van-e valami hozzám hasonlóan jól felszerelt barátnőm, akire később irigykedhetnék, hogy de jól ki lett elégítve... XD
7/10 A kérdező kommentje:
heheh ezek jók, írjatok még
2014. jan. 3. 21:02
8/10 anonim válasza:
Rámírt facebookon:
-szia, baj ha szeretlek? :-(
Egyébként nem ismert, csak reggelente látott párszor suliba menet:DD
10/10 anonim válasza:
"függetlenebb vagyok, mint egy gyári nokia"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!