"Szerencsés lesz az a srác, aki majd a párod lesz! " - ez vajon korrekt lekoptató szöveg gyávaságból egy olyan lánynak, akivel te magad is el tudnád képzelni a párkapcsolatot?
#18: "Nem kell neked igazán az a nő."
Erre mindig akkor jövök rá, amikor már konkrétan alakulóban van valami. Egyszerűen túlságosan gyáva vagyok, mással ezt nem tudom megmagyarázni. Túlságosan gyáva vagyok egy nőhöz.
#20: Az itteni (GYK-n prezentált) nagy pofám ellenére, amikor oda kerül a sor - mert most perpill oda került a sor - valahogy mégsem tudnék kihasználni, lenézni, átverni egy nőt...
na, válaszolhatsz :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Eddig azt hittem, hogy jó arc vagy, csak egy kicsit szerencsétlen, túl sok rossz tapasztalattal a háta mögött a csajozás terén.
De ha ez igaz, akkor veled nem az "élet" szúrt ki, ahogy pl velem, hanem te saját magaddal b@ sz@kszol.
Orvosi eset vagy, és ezt nem bunkózásból mondom, hanem csak megjegyzem, hogy szerintem egy pszichológus segíthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!