Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Szerencsés lesz az a srác,...

"Szerencsés lesz az a srác, aki majd a párod lesz! " - ez vajon korrekt lekoptató szöveg gyávaságból egy olyan lánynak, akivel te magad is el tudnád képzelni a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 22:47
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Jav.: rájöttem*
2014. nov. 28. 22:52
 12/34 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. nov. 28. 22:53
 13/34 anonim ***** válasza:
A kishitűség még nagyobb jellemhiba, mint a balfa..ág és gáyvaság együtt véve.
2014. nov. 28. 22:53
 14/34 A kérdező kommentje:

#12: Vagyok akkora fals bohóc, hogy egy kétjegyű szám bediktálásával ne csináljak magamból még nagyobbat.

#13: Akkor gyúrd össze a lehető legrosszabb emberi tulajdonságokat, s ezeket is, amiket leírtál. Eredményként így születek meg én.

2014. nov. 28. 22:55
 15/34 anonim ***** válasza:
Kérdező!Miért ez a neved?
2014. nov. 28. 22:56
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal jobb duma!

Majd találsz magadnak egy marhát aki elvesz:DDD

2014. nov. 28. 22:57
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért születtél meg így, mert így akarod magad látni. Rohadtul önző vagy, mert nem tudsz hálás lenni a pozitív tulajdonságaidért. Persze az ember csak rinyálni tud örökké. Az sokkal könnyebb, mint hálásnak lenni és izgatottá válni, hogy "gyerünk, éljük meg az életet". :-O
2014. nov. 28. 22:57
 18/34 anonim ***** válasza:

Ha úgy igazán odáig, meg vissza lennél érte, fülig bele lennél pistulva, be lennél rá indulva, még gyávaságból sem koptatnád le és nem ilyen álszent kifogásokon gondolkoznál.

Nem kell neked igazán az a nő.

2014. nov. 28. 23:00
 19/34 A kérdező kommentje:
#17: Szívassak egy lányt évekig, hónapokig? Büntessem a saját f#szságaimmal? Akkor inkább korrekten közlöm neki, például azt, hogy közben összejöttem egy másik nővel. Hazugságnak hazugság, de legalább nem vágom tönkre egy csodálatos nő életét, nem amortizálok le egy nagyszerű személyiséget. Jobb ez így! Sokkal korrektebbnek érzem, minthogy éveken keresztül szenvedtessek valakit!
2014. nov. 28. 23:00
 20/34 anonim ***** válasza:
55%

Most miért bántjátok a kérdezőt? Teljesen igaza van, ő legalább ismeri magát, és tudja, hogy egy ilyen kaliberű nőt úgyse tudna (sokáig) megtartani. Ez nem hiba, hanem erény, az önismeret.

Fordított eset. A sok túltengett önbizalommal rendelkező szutyok nő azt hiszi, hogy olyan kaliberű pasival, mint én tartós kapcsolata lehet.. Aztán csak jól megdugom őket, oszt csá...:D (na jó, csak vicceltem, de vannak ilyenek).

2014. nov. 28. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!