Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A társkeresőkön miért kb. a...

A társkeresőkön miért kb. a második kérdése szinte minden nőnek az, hogy mi a munkám?

Figyelt kérdés

De már kezd idegesíteni komolyan.

Már elkezdtem visszakérdezni, hogy anyagi problémái vannak?

Akkor meg megsértődnek.

2014. nov. 27. 20:20
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Rühellem a nőket nevű felhasználó válaszain én is szakadok..XDDDD
2014. nov. 28. 13:31
 42/54 anonim ***** válasza:

ma 13:31

Szerintem is ő nyomja a legjobban itt!! :)

2014. nov. 28. 13:43
 43/54 anonim ***** válasza:
55%

Egy Bankár,vagy Tanár,vagy a legfelsöbb vezető,vagy amire felnéz a legtöbb nő álompasi munkahely az ami hatalmat mutat,és ezzel kimutatja hogy Ő a király,a többi csak alattvaló,semmivel sem ér többet mint egy Tüzoltó akinek kevesebb a fizetése és életeket ment..

Bár a nőknek szerintem ez mindegy mivel érvel az ember,az számit hogy több pénze legyen a pasija és vezető egyéniség legyen,tök mindegy hány életet ment meg..

2014. nov. 28. 17:12
 44/54 anonim ***** válasza:
56%

ma 17:12

Nagyon jó meglátás.GRAT

2014. nov. 28. 17:14
 45/54 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy sokan egy álomba ringatva magukat keresgélnek párt a társkeresőkön, és vannak, akik már komolyan be vannak csavarodva ott. Sokan csak szórakoznak a nőkkel ott, akik 3 gyerkőccel maradtak egyedül, érthető néha, hogy komoly anyagi bajokkal küzdenek. De azért nem így kéne...bár gondolom az elején még toleránsabbak voltak mindenkihez, én úgy látom ez az egész társkeresős rendszer nem jó. Aki egyszer odatévedt, legyen nő, vagy férfi, vissza fog menni. Mi lett volna, ha mégis a másikat választom?

Meg azért ez az életben nem igaz, hogy minden nő ilyen lenne, jópár olyan történetet ismerek, amikor nyomorban maradtak együtt párok, kitartva egész a végéig.

2014. nov. 29. 04:56
 46/54 anonim válasza:

Ez egy fontos kérdés. Nem is biztos, hogy azért kérdezi, mert a pénzre kíváncsi, hanem inkább arra, hogy általában milyen ember vagy. A munkádból sok minden kiderül. hogy informatikus vagy, vagy irodalomtanár.

De az sem baj, ha a felek tudni akarják, hogy kb. azonos anyagi szinten állnak-e. Te például szeretnéd, hogy a barátnőd 3-4-szer annyit keressen, mint te? Jól éreznéd magad ebben a helyzetben?

De ha zavar az ilyen kérdezősködés és azt szeretnéd, hogy valaki magadért válasszon, a gondolkodásodért és a viselkedésedért, akkor válassz olyan ismerkedős közösséget, ahol az ismerkedés nem online történik. Ilyen pl. a Miitt.hu ami fizetős, tehát az első szűrőn már átmész, kiderül, hogy ki tudod fizetni a mozijegyet 2 főre (mert ennyi a díja 2 hónapra) és aztán programokra jelentkezhetsz, onnan már ingyen, ahol úgy ismerkedhetsz, mint egy baráti társaságban. Ott sokkal hamarabb kiderül, ha jó fej vagy meg az is, hogy a csajok hogy néznek ki pontosan. Ott nincs kamukép, meg időhúzás.

2014. nov. 29. 22:29
 47/54 anonim válasza:
76%

Szerintem igenis fontos kérdés.Mindenki másképp beszélget egy fizikussal, múvésszel vagy egy földművessel, sokat elárul az érdeklődési körről is. Másodszor pedig a három szakma közül nem tudni, melyikben keres az illető jobban.

Elhiszem, hogy sok nő csak kihasználja a pasikat, DE gondolj bele, komollyá fordul a dolog- családalapítás. A pasi minimálbért kap, de nem szülheti meg a gyereket a nő helyett és maradhat otthon vele helyette. Akkor pedig neki fog kelleni eltartani a családot legalább arra a kis időre.

2014. nov. 30. 00:56
 48/54 John Uszkepács válasza:
90%

Több probléma is van a társkereső "hölgyekkel". Az idézőjel azért van, mert attól, hogy csecse van még fogalma sincs róla, hogy mitől nő egy nő.

Imádom, hogy társkereső oldalon ki van köpve az adatlapra, hogy "ne hívj chatre". Teccenek érteni? Mindez egy társkeresőn. Az indok az, hogy sok a bunkó. Ezzel miért kell kirekeszteni azt, aki normális? Nem is beszélve arról, hogy 10 normálisan megírt levélből egyre jön válasz, de az legalább korrektül meg van írva, hogy miért is kopjál már le.:)

Az is király, mikor le van írva az ideális pasi: Izmos, határozott, szép, okos, humoros, romantikus, kedves, egzisztenciálisan megfelelő(!), komoly, figyelmes, pörgős, soha nem unalmas és még sorolhatnám. És igen! Mindez létezik! A mesében... Egy társkeresőn tonnaszámra vannak "érett felfogású nők" akik az ilyen "átlag pasikat" keresik. Persze mikor jön a visszakérdezés, hogy "de mindezért cserébe mit tudsz nyújtani", akkor jön az akadozó chatelés és az ablak bezárása...részükről. Mikor ezt észleltem, akkor már tudtam, hogy nagy a baj.

Tudom, hogy pasasban is sok a funér, de a nők is nagyon odateszik a maguk részét. Szóval keep calm guyZ!:)

2014. dec. 4. 22:37
 49/54 anonim ***** válasza:
Már csak azért is gebaszos a "Mi a munkád?" kérdés, mert sokan nem a végzettségüknek megfelelő állást találnak. Egyszerűen elvállalják ami akad, hogy ne dögöljenek éhen. Na most ezt verd bele egy társkeris nő fejébe...esélytelen. Ne is beszéljünk arról a rengeteg f***ságról, amit az adatlapokon olvasok a kívánalmakról. Ha fiatal félb*zi testépítő politikus vagy, akkor meg is lehet ezeknek felelni. Oké, hogy nem minden társkeris férfi tökéletes, de nő létetekre írhatnátok néha annyit vissza, hogy "Na menj a p*csába, nem vagy az esetem". Azt már csak zárójelben jegyezném meg, hogy a legtöbb társkeris nő, belsőre olyan szép, mint egy másnapos hányás.
2014. dec. 4. 22:58
 50/54 A kérdező kommentje:

Ha meg azt mondja, hogy őt ez nem érdekli, az nem fogja azt jelenteni, hogy a kapcsolatotok alatt ez végig így is lesz.

Csak hát valamilyen trükkel be kell cserkészni az adott hapsit...

2014. dec. 13. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!