A társkeresőkön miért kb. a második kérdése szinte minden nőnek az, hogy mi a munkám?
De már kezd idegesíteni komolyan.
Már elkezdtem visszakérdezni, hogy anyagi problémái vannak?
Akkor meg megsértődnek.
"Nem a munkám határoz meg engem. Az csak egy hivatás vagy eszköz a megélhetéshez."
Na, az ilyenektől mászok falra. Mi lenne királylány, ha tennél azért, h olyan munkád legyen, amit szeretsz csinálni, és akkor nem savanyú képpel, megkeseredve járnál-kelnél a világban, mindent és mindenki mást hibáztatva, h neked milyen rossz már! Vagy eleve nincs olyan dolog, amit szívesen csinálnál? Na az ilyenek kiszűrésére alkalmas a "miamunkád" kérdés. De férfi szemmel ezt ti úgy sem értitek, mert nektek mindegy ugye, lyuk-lyuk.....
"Na az ilyenek kiszűrésére alkalmas a "miamunkád" kérdés."
Kész, kiégtem, ennyi mára, hát b#zmeg', szavak kiforgatásában, félrevezetésben, kimagyarázásban profi mind. És igen, RÜHELLEM A NŐKET, DE A KÉPMUTATÓ, FÉLREMAGYARÁZÓ, KÖPÖNYEGFORGATÓ, MENTEGETŐZŐ PATKÁNYTÍPUST FŐLEG!
"Nákám nám fontos a píz, nákám nám fontos á férfi munkáheje, meg á zsíros állásá, áz a línyeg, hogy szeressen, imággyon."
:'DDD
Na jó, pusztuljon rátok a tetőszerkezet, rongyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!