Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A társkeresőkön miért kb. a...

A társkeresőkön miért kb. a második kérdése szinte minden nőnek az, hogy mi a munkám?

Figyelt kérdés

De már kezd idegesíteni komolyan.

Már elkezdtem visszakérdezni, hogy anyagi problémái vannak?

Akkor meg megsértődnek.

2014. nov. 27. 20:20
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Ha meg mondod, hogy nincs munkád, akkor azt mondja, ez őt nem zavarja, de érdekes módon legközelebb már le leszel tiltva. Vajon miért? :)
2014. nov. 27. 21:10
 32/54 anonim ***** válasza:
23%

"Nem a munkám határoz meg engem. Az csak egy hivatás vagy eszköz a megélhetéshez."

Na, az ilyenektől mászok falra. Mi lenne királylány, ha tennél azért, h olyan munkád legyen, amit szeretsz csinálni, és akkor nem savanyú képpel, megkeseredve járnál-kelnél a világban, mindent és mindenki mást hibáztatva, h neked milyen rossz már! Vagy eleve nincs olyan dolog, amit szívesen csinálnál? Na az ilyenek kiszűrésére alkalmas a "miamunkád" kérdés. De férfi szemmel ezt ti úgy sem értitek, mert nektek mindegy ugye, lyuk-lyuk.....

2014. nov. 27. 21:11
 33/54 anonim ***** válasza:
82%
#32: Mert nem a munkám vagyok én. Az csak egy dolog, belőlem. Azt művelem, de nem attól vagyok az, aki. Úgy látom egy kis pszichológiát, spiritualitást taníthatnék még neked, mert tele vagy előítélettel is. Biztos nem dugtak meg ma téged valami "miamunkás".
2014. nov. 27. 21:14
 34/54 anonim ***** válasza:
91%
30-as, akkor miért nem a hozzád hasonló pénzes nőknél próbálozol? Mert már mind elmúlt 23?
2014. nov. 27. 21:15
 35/54 anonim ***** válasza:
65%

"Na az ilyenek kiszűrésére alkalmas a "miamunkád" kérdés."

Kész, kiégtem, ennyi mára, hát b#zmeg', szavak kiforgatásában, félrevezetésben, kimagyarázásban profi mind. És igen, RÜHELLEM A NŐKET, DE A KÉPMUTATÓ, FÉLREMAGYARÁZÓ, KÖPÖNYEGFORGATÓ, MENTEGETŐZŐ PATKÁNYTÍPUST FŐLEG!

"Nákám nám fontos a píz, nákám nám fontos á férfi munkáheje, meg á zsíros állásá, áz a línyeg, hogy szeressen, imággyon."

:'DDD

Na jó, pusztuljon rátok a tetőszerkezet, rongyok...

2014. nov. 27. 21:21
 36/54 anonim ***** válasza:
33, te csak ne taníts senkinek semmit, vak vezet világtalant esete lenne! Hogy rácáfoltál saját magadra a kommentedben, epic failXDDDD
2014. nov. 27. 21:21
 37/54 anonim ***** válasza:
42%
Na én is megyek, mert itt még csak érvelni sem éri meg. Mintha süketnémának kínaiul mondtam volna el, miért öreg hiba, ha egy embert csak a munkájával azonosítanak :-D Idióta nők. Csáó! :D
2014. nov. 27. 21:22
 38/54 anonim ***** válasza:
Mire cáfoltam rá te bunkó? :)
2014. nov. 27. 21:24
 39/54 anonim ***** válasza:
0%
XDDDDJézusom, szakadok!
2014. nov. 27. 21:25
 40/54 anonim ***** válasza:
27%
Ezt is pontozzátok le, köszi!;)
2014. nov. 27. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!