Lányok, a társkeresőkön nincs hiányérzetetek?
Ugyanis bárki, amelyikőtök beszabadul ide: naponta kap 10 levelet, ajánlásokat, képaláirásokat. BÁRKI.
Olyan nem szokott a fejetekbe hasitani, hogy:
"oh bárcsak egyszer valaki a szemembe is mondana ilyet"
"nahát, idáig max. a hajamat dicsérték meg"
"nagy baj az, hogy ide fel kell jöjjek, hogy nőbe vegyenek"
egyszerűen csak a tény, hogy ezek virtuális vackok, és nem elégithetik ki a szeretetéhségeteket, egótokat, női lelketeket?
regisztrálj fel egyre női profillal és rájössz h nem babarózsa a dolog :DDD
a legtöbb nem nem társat csak alkalmi szexet keresnek....és azt sem tudják a pasik h hogyan kell bókolni udvarolni ...
tudom, próbáltam, tök üres profilra 5 másodpercenként jöttek a felkérések. A leggusztustalanabb, dagadtabb nő is egy világszépének képzelheti itt be magát.
(amúgy meg azért nem tudnak udvarolni, mert rájöttek, hogy nincs értelme... mert vagy NEM KELL, vagy csinálhat BÁRMIT, sose lesz jó)
hát pedig pár bók és némi udvarlás csodákra képes :-D
am meg aki komolyan gondolja az ismerkedést az azért elereszt párat .... de akkor is szánalmas h nem tudják h hogyan kell bánni egy nővel ... alap udvariassági dolgok nincsenek meg ...
az alkalmi más dolog ott ha tudom h csak szexet akar nem várom el (nem mintha nem menne a lecsóba azonnal :-DDD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!