Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet még rendes, kedves...

Hol lehet még rendes, kedves nőket találni manapság?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy nem fogok találni senkit magam mellé, pedig szeretnék majd családot. Ti hol ismerkedtek?

2014. nov. 27. 13:36
 1/7 anonim válasza:

itt vagyok.

amugy én sehol nem ismerkedek,mivel nem járok sehova. hagyom h tegye a sors a dolgát.

2014. nov. 27. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
30 alatt nem nagyon fogsz ilyet találni. Ha mégis akkor már vagy házasok vagy 15 éve kapcsolatban vannak ugyanazzal a csávóval
2014. nov. 27. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es, nem csak ez a 2 lehetőség van...
2014. nov. 27. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A kapcsolatban lévő nők kedvesek szoktak lenni másokkal is, a szinglik viszont elég morózusak...
2014. nov. 27. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
akár itt is :) ismerek pár nagyon rendes lányt innen...szóval az itteni ismerkedésnek is adhatsz esélyt...
2014. nov. 27. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, vannak itt is nagyon kedvesek, de csak addig amíg nem küldesz magadról képet. Utána felszívódnak. :DD
2014. nov. 27. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak 30 alatt és én is ilyen vagyok. 2-es szerintem nincs igazad nem csak ez a két lehetőség van. :)
2014. nov. 27. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!