Miért nehéz olyan lányt találni, aki benne lenne egy személyes taliban is manapság? Miért jobb nektek gép mögött ülni és flörtölgetni egy fiúval, aki bejön nektek, lányok?
Figyelt kérdés
Bejelöltem egy csajt, ráírtam, hamar kiderült, hogy annyira nem érdeklem, de hirtelen bejelölt a húga, azt már érdeklem, gondolom azért is jelölt be, mert megtetszettem neki kép alapján. ÉN már beszélném a talit, mert ugye láttam, hogy a csókra nyitott küldött is nekem puszikat meg látszik, hogy oda van értem, hiszem rám írta magától bejelelölt stb. MÉgis jön a kifogásokkal, hogy sajnos nem tudunk talizni, met a suli miatt meg aztán az apjához is menni kell vagy mi, mert elváltak a szülei. Na mondom a fenébe már, azért igazán szakíthatna időt rám is, ha komolyan érdekelném. Miért nincs olyan lány, aki tényleg benne lenne egy taliban, hogy jobban megismerjük egymást, miért csak a facebookos kockulás megy a mai csajoknak?2014. aug. 31. 18:02
1/5 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy egyszerűn csak fél attól, hogy élőben mit fogsz róla gondolni? :)
Ha nagyon nem akar találkozni, megbeszélhetnétek, hogy csoportosan menjetek el valahova.
2/5 anonim válasza:
én a világ végén lakok azért nem találkozok senkivel. igaz nem is nagyon ismerkedek neten...
az ilyet én se nagyon értem. lehet fél vagy nem is érdekled annyira csak unatkozik esténként azért írogat neked.
ki tudja mi van egy csaj fejében? (mondom ezt lányként)
3/5 anonim válasza:
Fél attól, hogy élőben már mást gondolsz róla. Egyszer én is találkoztam így egy fiúval és tali után már nem keresett :P
4/5 anonim válasza:
Barátnőm (17 éves) találkozott egyszer egy neten megismert sráccal, aki teljesen megbízható volt, jófej, humoros, stb. A srác háza előtt találkoztak, akiről kiderült, hogy nem is srác, hanem egy 40-es ipse. Barátnőm túl későn fogta fel a szituációt, s végül megerőszakolta a pasas. Mielőtt ezt elmesélte volna nekem, azelőtt sem mertem elmondani, hogy hol lakom, nemhogy találkozzak valakivel, így meg aztán pláne. Biztos vannak normálisak is, akik nem hazudnak, de inkább maradok a face to face-nél.
5/5 A kérdező kommentje:
4, szomorú, ami a barátnőddel történt, de azért nem tudom elhinni, hogy nem volt annyi esze, hogy gyorsan lelépjen, nem lehet, hogy neki is bejött a vén tapasztalt papika? Nekem gyanús az ilyen helyzet. Persze lehet utólag megbánta a lány, de közben meg kiváncsi volt milyen lehet egy apja korúval csinálni. Legalábbis a mai csajokat elnézve, elég fura ízlésük tud lenni. Én túl kisfiúsan nézek ki, sok csajnak meg ez nem jön be, talán ő is csak egy férfiasabb hapsira vágyott.
2014. aug. 31. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!