Emberek! Miért használt engem ki idáig minden lány? Vagy lehet, hogy idáig mindíg csak rosszat választottam? Már nem is tudom, hogy lehet-e manapság rendes, kedves lányt találni 19/F
Lehet. Csak általába ez úgy megy hogy mindenki fut valaki után aki kihasználja, akinek meg ő jön be azt észre se veszi.
Régen én is túl könnyen belementem egy kapcsolatba, ahol csak kihasználtak, de mostmár nem vagyok olyan naív.
#1-esnek:
Pedig boldogok a lelki szegények... :-)
Válasz a kérdésre:
Részben az #1-ső válaszoló megadta a helyes választ... ...annyit fűznék még hozzá, hogy te sem vagy olyan rendes, mint gondolod magad... :-) ...az emberek párválasztása is úgy megy, mint az állatvilágban... ...csak az emberek azt hiszik, hogy ők mindent ésszel csinálnak... :-)
Minden lány kedves, és minden lány egy qrva, nos az egyik sem zárja ki a másikat, de azzal legyél tisztában, hogy nem fogsz olyan nőt találni, aki csak a te bránereden élvezkedik... ...csak olyat kapsz, aki ezt egy darabig rohadtul el tudja veled hitetni... :-)
Utolsó,remélem nincs igazad
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!