Lányok! Foglalkoznátok egy ilyen sráccal?
Aki öngyilkosságon gondolkozik, valamint sokszor sötétebb hangulatú. Ugyanakkor egy nagyon jó, kedves srác, akit szinte mindenki megkedvel.
Igen, én vagyok a srác. Csak egy kérdés, nem ismerkedni szeretnék. :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Kb. így gondoltam én is.
Mire gondolsz?
Miért vagy ilyen mérges rám? Tényleg ennyire zavar, hogy élek? :D Valószínű, hogy mi soha sem fogjuk egymást ismerni. Nyugi. És nem, eszemben sincs itt ismerkedni. Azért a te válaszodat is köszönöm!
"Saját magáról írta a kérdést."
Így van.
Semmiképp se tégy kárt magadban! Akármi is a gond, ne tégy olyat ami visszafordíthatatlan. Tudom,hogy ilyenkor mindenki ezt mondja: hogy szedd össze magad, állj talpra! Én is ilyen állapotból kászálódtam ki, de ez nem az én érdemem, hanem Istené. Lehet, hogy tudod, de ha nem, akkor, most figyelj, Isten azt üzeni neked,hogy szeret! Ne süllyedj bele ebbe az állapotba, többre lettél teremtve! Figyelj arra,hogy mit mondasz, mert a kimondott szónak ereje van.
Tudom,hogy nem a kérdésre válaszoltam, de mivel már tapasztaltam az ilyen állapotot és nem jó, szeretném ha te is kikerülnél belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!